În Grupa D, Polonia a învins miercuri Argentina cu 3-0 şi a ocupat primul loc în clasament cu trei victorii, fiind urmată de Argentina (2-1), Grecia (1-2) şi Georgia (0-3).
La simplu, Kamil Majchrzak l-a învins pe Federico Delbonis cu 6-3, 7-6 (3), iar Hubert Hurkacz a dispus de Diego Schwartzman cu 6-1, 6-4.
În partida decisivă de dublu, polonezii Szymon Walkow şi Jan Zielinski au depăşit perechea Maximo Gonzalez/Andres Molteni cu 7-6 (4), 7-6 (5).
Roland-Garros
Roland-Garros : Novak Djokovic vs Yoshihito Nishioka
ACUM 2 ORE
În celălalt meci al Grupei D, Grecia s-a impus cu 2-1 contra Georgiei. La simplu, grecul Michail Pervolarakis l-a învins pe Aleksandr Metreveli cu 6-3, 6-2, iar Stefanos Tsitsipas a câştigat prin abandon partida cu Nikoloz Basilaşvili, care a acuzat probleme respiratorii la scorul de 4-1 în favoarea campionului elen. La dublu, perechea georgiană Aleksandr Bakşi/Aleksandr Metreveli a întrecut cuplul elen Michail Pervolarakis/Stefanos Tsitsipas cu 4-6, 6-3, 16-14.
CITEŞTE ŞI:
TONI NADAL, ÎNTREBĂRI LEGITIME ÎN CAZUL "DJOKOVIC". "MI S-AR PĂREA MONSTRUOS SĂ FIE AŞA"

Spania a câştigat Grupa A la ATP Cup

Spania a câştigat Grupa A după ce şi-a asigurat succesul în meciul cu Serbia, prin victoriile de la simplu.
Pablo Carreno Busta s-a impus cu 6-3, 6-4 în faţa lui Filip Krajinovic, iar Roberto Bautista Agut l-a învins cu 6-1, 6-4 pe Dusan Lajovic. Indiferent de rezultatul partidei de dublu, Spania s-a calificat în semifinale, egalând performanţa din 2021.
În clasamentul Grupei A, Spania a ocupat primul loc cu trei victorii, urmată de Chile (2-1), Serbia (1-2) şi Norvegia (0-3).
În celălalt meci de miercuri, Chile a învins Norvegia cu 2-1. La simplu, chilianul Alejandro Tabilo a dispus de Viktor Durasovic cu 6-1, 6-7 (5), 6-1, iar apoi norvegianul Casper Ruud l-a întrecut pe Cristian Garin cu 6-4, 6-1. La dublu, sud-americanii Tomas Barrios Vera şi Alejandro Tabilo au învins perechea Andreja Petrovic/Leyton Rivera cu 6-0, 6-4.
Sursa: Agerpres
ATP Cup este în fiecare zi, în direct şi în exclusivitate pentru România, pe Eurosport 2 şi Eurosport Player.
Roland-Garros
Roland-Garros : Petra Kvitova vs Anna Bondar
ACUM 2 ORE