După o pauză de aproximativ două luni, Rafa Nadal a revenit în circuit. Marele campion spaniol a bifat un succes la întoarcerea pe terenul de tenis, în fața lui Jack Sock. Totuși, lipsa de formă s-a văzut în următorul meci disputat la Washington. După victoria chinuită din turul secund, Nadal a pierdut în optimi în fața lui Loyd Harris.
Marele campion spaniol a ales după eliminarea dureroasă din semifinalele Roland Garros să sară peste sezonul de iarbă și Jocurile Olimpice, concentrându-se 100% asupra ultimului turneu major al anului, US Open. Sponsorii ibericului au înceredere că Nadal se va impune în Statele Unite ale Americii și va ajunge la 21 de titluri de Grand Slam. În acest moment, Rafa este la egalitate cu Federer și Djokovic, toți trei având câte 20 în palmares.

Nike are 100% încredere în Rafael Nadal la US Open

Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
IERI LA 06:39
Campion de patru ori la US Open, Rafael Nadal va fi fără doar și poate unul dintre favoriți la câștigarea titlului în Statele Unite ale Americii, alături de Novak Djokovic și jucătorii din noua generație. De aceeași părere e și Nike, care a lansat deja o linie vestimentară pentru fanii "Matadorului", pe care este inscripționat numele lui "Rafa" conținând și numărul 21, simbolizând numărul de titluri majore la care Nadal ar putea ajunge la US Open.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202291.jpg
Chiar dacă sponsorii îl susțin înainte de ultimul turneu major al anului, situția lui Rafa nu este în prezent cea mai bună. Ibericul a recunoscut la Washington că accidentarea de la picior îl chinuie încă: "Pe durata meciului am fost din ce în ce mai îngrijorat de picior. Durerea era puternică. În orice caz, adversarul meu a jucat foarte bine. Mi-a făcut viața grea pe teren", a spus Nadal după meciul cu Sock la Washignton, pe care l-a câștigat cu mari emoții.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
17/09/2021 LA 09:16
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36