Ion Țiriac: fost jucător profesionist de tenis român, jucător de hochei pe gheață, promotor, antrenor și actualmente un influent on de afaceri. Unul dintre cei mai bogati fosti sportivi din lume. In acest episod vorbim despre sport, educatia in sport, formala sau non-formala, branding local sau global si de asemenea derspre business in sport.
Virgil Stănescu, de 5 ori cel mai bun jucător de baschet al României, a lansat SportED Talks iar podcastul este găzduit și pe site-ul Eurosport.ro. Iar prima persoană invitată a fost Ion Țiriac.
Ion Țiriac a povestit în interviul eveniment acordat pentru SportED Talks despre schimbările semnificative pe care le-a avut tenisul față de când juca, despre cum este împins financiar sportul în ziua de astăzi, despre contractele de sponsorizare ale sportivilor și multe alte subiecte fierbinți.
Australian Open
Schroder/Vink - Lapthorne/Wagner - Australian Open
ACUM 40 MINUTE

Virgil Stănescu

Fost mare baschetbalist al României, Virgil Stănescu a fost de 5 ori ale cel mai bun jucător român și timp de 10 ani a fost căpitanul echipei naționale. După ce s-a retras din activitatea de sportiv, Virgil Stănescu a rămas în lumea baschetului ca președinte al Steaua CSM EximBank, fiind ales apoi și vice-președintele Federației Române de Baschet.
În prezent, el este Președintele Sports HUB și director executiv al CEO Clubs International - Europe. "După 20 de ani de cariera sportivă și nenumărate trofee și medalii, am renunțat la viața de baschetbalist dar am ales să rămân activ în sport, fiind preocupat de strategia baschetului românesc și de propagarea acestui sport în rândul tinerilor. La clubul pe care îl conduc, am pus bazele unui centru de “excelență” pentru copii și tineret, sub umbrela căruia joacă baschet aproximativ 1200 de copii" spune Virgil Stănescu.
El a fost invitat de-a lungul timpului la CEO Clubs, Romanian Business Leaders și alte organizații naționale și internaționale în calitate de speaker.
Tenis
Dramatism extrem în Medvedev - Aliassime. Canadianul a avut minge de meci. Cum a revenit rusul
ACUM O ORĂ
Tenis
"Cât de prost poate să fie? Idiotul!". Medvedev, plin de nervi la Australian Open
ACUM O ORĂ