Prima ediție a SportED Talks găzduită de Eurosport va avea un invitat important: Ion Țiriac povestește alături de Virgil Stănescu în podcastul pe care îl veți putea asculta de luni pe Eurosport.
Virgil Stănescu a explicat într-o prezentare la ce să se aștepte fanii sportului de la SportEd Talks.
Click aici pentru prezentarea podcastului SportED Talks
Australian Open
Halep câștigă teren la Australian Open, în opinia bookmakerilor! Cum arată cotele înaintea optimilor
ACUM 3 ORE

Virgil Stănescu

Fost mare baschetbalist al României, Virgil Stănescu a fost de 5 ori ale cel mai bun jucător român și timp de 10 ani a fost căpitanul echipei naționale. După ce s-a retras din activitatea de sportiv, Virgil Stănescu a rămas în lumea baschetului ca președinte al Steaua CSM EximBank, fiind ales apoi și vice-președintele Federației Române de Baschet.
În prezent, el este Președintele Sports HUB și director executiv al CEO Clubs International - Europe. "După 20 de ani de cariera sportivă și nenumărate trofee și medalii, am renunțat la viața de baschetbalist dar am ales să rămân activ în sport, fiind preocupat de strategia baschetului românesc și de propagarea acestui sport în rândul tinerilor. La clubul pe care îl conduc, am pus bazele unui centru de “excelență” pentru copii și tineret, sub umbrela căruia joacă baschet aproximativ 1200 de copii" spune Virgil Stănescu.
El a fost invitat de-a lungul timpului la CEO Clubs, Romanian Business Leaders și alte organizații naționale și internaționale în calitate de speaker.
Australian Open
Ce superstiție are Simona Halep la Australian Open 2022. Cum vrea să joace din nou finala
ACUM 4 ORE
Australian Open
Câte poziții urcă Sorana Cîrstea în clasamentul WTA, după calificarea în optimile Australian Open
ACUM 4 ORE