Tenis

Sports Festival a fost amânat pentru 2021! Mesajul Simonei Halep pentru fani

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Simona Halep - Credit- Sports Festival

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
21/05/2020 la 13:01

Cea de-a treia ediție a Sports Festival, organizat la Cluj-Napoca, a fost reprogramată pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

Ediţia a treia a evenimentului Sports Festival, care urma să aibă loc la Cluj-Napoca în perioada 11-14 iunie, a fost reprogramată pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, au anunţat organizatorii, joi, într-un comunicat oficial.

''Situaţia creată de această pandemie şi directivele date de autorităţi ne determină să spunem time out pentru un an. Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, naţional şi mondial. Ce înseamnă această pauză pentru clubul nostru favorit, cum se menţine mental şi fizic sportivul nostru preferat în această perioada de pauză? Ce înseamnă pentru noi? Ştim doar că o să ne fie dor! Dor de aplauze, de senzaţia de piele de găină dată de Simona Halep unei săli pline, dor de numărul 10, tricolor şi golurile lui Adi Mutu, dor de sentimentul dat de linia de sosire dintr-un cros şi de podiumul împărţit cu prietenii. Ştim că vom lucra mai intens pentru ca revederea noastră să fie o super experienţă!'', se arată în comunicat.

Tenis

Darren Cahill, în ziua în care trebuia să înceapă Roland Garros: "Ca o lovitură în stomac"

IERI LA 14:07

Organizatorii precizează că doresc ca ediţia din 2021 să aibă loc tot în luna iunie, dar acest lucru va depinde şi de alţi factori: ''Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeaşi perioadă (iunie 2021), dar trebuie să ţinem cont şi de calendarele jucătorilor şi datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte cât de curând posibil''.

Mesajul Simonei Halep pentru fani

Dragii mei, din păcate este nevoie să amânăm întâlnirea noastră de la Sports Festival din Cluj până când situaţia ne va permite să organizăm acest eveniment fără a pune în pericol sănătatea noastră. Vom reveni curând cu informaţii referitoare la data în care ne vom revedea. Vă îmbrăţişez cu drag!

Biletele vor fi valabile pentru meciurile din 2021, se precizează în comunicat, organizatorii menţinând şi ''upgrade-urile'' biletelor la categorii superioare şi discounturile oferite săptămânile trecute. Cei care nu doresc să păstreze biletele au la dispoziţie 30 de zile să trimită un email către operatorul de ticketing pe adresa voucher@entertix.ro şi să solicite un voucher valoric valabil până pe 30 septembrie 2021 pe care îl pot folosi să achiziţioneze produse sau bilete la alte evenimente viitoare marca Sports Festival (organizate de Movement Team).

Ediţia a treia a evenimentului Sports Festival cuprindea şi un meci de retragere al lui Adrian Mutu, care opunea World Stars, o echipă formată din prieteni şi foşti coechipieri de renume ai lui Mutu, şi Team România, o echipă formată din foşti internaţionali români. În 2018, la prima ediţie Sports Festival, organizatorii au adus în faţa publicului, la Cluj, Generaţia de Aur a fotbalului românesc şi legendele Barcelonei. Vedetele ediţiei din 2019 au fost Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini, Darren Cahill.

Sports Festival: Simona Halep, mesaj pentru suporteri

00:00:19

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

"Așa sunteți voi, românii!". Ce l-a surprins pe Darren Cahill cel mai mult la Simona Halep

22/05/2020 LA 07:48
Tenis

Ce echipă ar fi susținut Darren Cahill într-o finală Fed Cup România – Australia

21/05/2020 LA 15:48
Subiecte asemănătoare
TenisSimona Halep
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

ACUM 8 ORE

Ultimele videoclipuri

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

00:03:29

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe