Novak Djokovic, liderul ATP şi principalul favorit, a câştigat duminică seara, pentru a şasea oară, trofeul turneului ATP Masters 1.000 de la Paris, după ce l-a învins în finală, în trei seturi, pe rusul Daniil Medvedev (2 ATP, favorit nr. 2), cu 4-6, 6-3, 6-3. Sârbul şi-a luat astfel revanşa după ce a pierdut în faţa rusului în finala US Open, cu 6-4, 6-4, 6-4.
Nole a avut nevoie de două ore şi 16 minute de joc pentru a-şi adjudeca victoria în finala turneului de la Paris. Novak Djokovic și-a trecut astfel în palmares titlul cu numărul 86 (al 37-lea de Masters - un record absolut). Până acum, Novak Djokovic era la egalitate cu marele lui rival, Rafael Nadal, însă duminică a devenit cel mai titrat tenismen la această categorie de turnee.
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
IERI LA 19:54

Srdjan Djokovic, în al nouălea cer după succesul lui Nole la Paris

Tatăl lui Nole este cunoscut pentru declarațiile pe care le face, iar acum nu a făcut excepție. Djokovic Senior a vorbit despre succesul fiului său la Paris, spunând că cel mai mare sportiv din toate timpurile este din Serbia, făcând, desigur, referire la Novak: "Sunt încântat. Întreaga țară aștepta cu nerăbdare victoria lui Novak al nostru. Cel mai bun sportiv din toate timpurile vine din Serbia, este fantastic.
Amintiți-vă asta. Toate cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie ce face Novak pentru familia și țara lui. El a răspândit gloria Serbiei și a poporului sârb în lume. Am devenit apreciați și respectați datorită lui, nu mai suntem așa cum eram considerați de lume în ultimele decenii. E imposibil ca cineva cu atâta carismă și sportivitate să vină dintr-o altă țară. Și atunci când se va retrage, tot cel mai bun din toate timpurile va rămâne, pentru totdeauna", a spus Srdjan Djokovic în presa din Serbia.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
O fostă campioană, atac la Djokovic după ce sârbul nu a fost nominalizat la premiul pentru fair-play
26/11/2022 LA 15:39
Tenis
Nadal și Alcaraz, nominalizați la premiul pentru sportivitate în 2022! Djokovic, rămas pe dinafară
26/11/2022 LA 14:34