Novak Djokovic e pe val în circuitul mondial masculin. Marele campion sârb a cucerit al 18-lea lui titlu de Grand Slam la începutul acestui an, la Australian Open. Acesta a fost cel de-al 9-lea lui titlu la turneul major de la Melbourne. În plus, Nole a devenit pe 8 martie cel mai longeviv lider mondial din istorie, întrecându-l pe marele lui rival, Roger Federer.
În ciuda succesului lui Novak Djokovic, tatăl lui, Srdjan, nu se mai poate uita la partidele pe care le joacă fiul lui în circuit. În trecut, Srdjan a mărturisit că simte un gol mare în inimă atunci când suporterii din tribune reacționează cu bucurie doar la reușitele adversarilor lui Novak: "Îmi dau seama de ce se întâmplă pe teren doar dacă aud mulțumea. Dacă aud aplauze, urlete de bucurie și extaz, atunci știu că lui Novak nu-i merge bine", spunea Srdjan în urmă cu câțiva ani.

De ce nu se mai uită Srdjan Djokovic la meciurile fiului lui, Novak

Tenis
Australienii nu sunt pregătiți "să-l sacrifice" pe Novak Djokovic! Decizia organizatorilor AO2022
IERI LA 11:10
"Știu că Novak a luat ce e mai bun de la mine și de la soția mea. Are curajul și îndrăzneala mea și calmul și liniștea soției mele. Spre deosebire de mine, care mă dau cu capul de pereți când ceva nu merge, el se oprește și se gândește la ce are de făcut. Din acest motiv nu mă mai uit la meciurile lui. Din finala Australian Open nu știu dacă am văzut 10 minute.
În restul timpului până la finalul meciului mi-am făcut de lucru prin casă și pe afară doar ca să nu știu rezultatul. Am așteptat finalul departe de televizor. Soția mea s-a uitat la toate meciurile, așa cum face mereu. Femeile sunt mai puternice decât noi și îmi demonstrează asta în fiecare zi", a spus Srdjan Djokovic într-o intervenție recentă în presa din Serbia.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Novak Djokovic nu poate participa nevaccinat la Australian Open! Mesaj fără echivoc din Melbourne
20/10/2021 LA 09:50
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din optimi, de la Moscova
20/10/2021 LA 05:13