Srdjan Djokovic consideră că nu mai e loc de întrebarea "Cine este cel mai bun tenismen din istorie?". Tatăl lui Novak Djokovic consideră că fiul lui este de departe cel mai îndreptățit să poarte acest titlu, chiar dacă îi mai lipsesc două titluri de Grand Slam pentru a fi pe picior de egalitate cu Roger Federer și Rafael Nadal. Srdjan Djokovic oricum că Novak îi va egala, iar la un moment dat îi va și întrece.
Marele campion sârb, actual lider mondial în clasamentul ATP, a cucerit la Australian Open al 18-lea lui titlu de Grand Slam, iar de curând l-a depășit pe Roger Federer la numărul de săptămâni petrecute pe locul 1 ATP. Cunoscut în toată lumea pentru declarațiile lui extrem de directe, Srdjan Djokovic a ieșit din nou în spațiul public și a precizat că discuțiile despre cine este cel mai bun jucător din toate timpurile nu-și mai au rostul.

Srdjan Djokovic, convins că fiul lui e cel mai bun tenismen din istoria sportului alb

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 12 ORE
"Cred că mi-ai adresat o întrebare greșită (n.r. despre cine este cel mai bun din istorie). Nu mai are sens, el este deja cel mai bun din toate timpurile. Potrivit numărului de săptămâni pe primul loc, potrivit meciurilor directe cu marii săi adversari, potrivit numărului de Masters-uri cucerite, el e cel mai bun din toate timpurile", a spus Srdjan Djokovic, potrivit tennis365.com.
Srdjan Djokovic este de părere că Novak va mai câștiga două Grand Slam-uri în acest sezon și că totul depinde de el pe terenul de tenis: "Îi mai lipsesc două turnee de Grand Slam pe care le va câștiga în acest an, dar și o medalie de aur la Jocurile Olimpice. El este cel mai bun și totul depinde de el. Poate pierde, dar nu pentru că adversarul l-a întrecut, ci doar pentru că el i-a permis acest lucru", a completat Srdjan.
Titluri Grand Slam:
  • 1 Roger Federer / Rafael Nadal 20
  • 3 Novak Djokovic 18.
Meciuri directe:
  • Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27
  • Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27
  • Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51