Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan părăsește turneul de la Sankt Petersburg! Monica Niculescu e în turul doi la dublu

Irina Aldea

Publicat 15/03/2021 la 19:35 GMT+2

Ana Bogdan a fost eliminată luni de la turneul de tenis WTA 500 de la Sankt Petersburg. Monica Niculescu s-a calificat în turul doi, în proba de dublu feminin, acolo unde marți vor evolua și Raluca Ioana Olaru și Laura Ioana Paar.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

Sportiva din Belarus, Aliaksandra Sasnovich (97 WTA), a eliminat-o luni pe Ana Bogdan, în primul tur al turneului de tenis WTA 500 de la Sankt Petersburg, învingând-o în trei seturi cu 2-6, 6-2, 6-1, la capătul a o oră și 51 de minute de joc. Românca a câștigat primul set, după ce a realizat 4 break-uri și părea că are șanse de a trece în turul 2. În următoarele seturi a fost însă mult sub ceeea ce a arătat în prima parte și a reușit să câștige doar 3 game-uri, fiind eliminată din turneu.
Jaqueline Cristian se află și ea pe tabloul principal al turneului, urmând să joace marți cu Vera Lapco, 22 ani, din Belarus, numărul 281 WTA. Tot luni, Monica Niculescu, alături de olandeza Lesley Patinama Kerkhove, s-a calificat în turul doi al probei de dublu feminin, învingând cuplul alcătuit din Alexandra Krunic (Serbia) și Alexandra Panova (Rusia) cu 6-4, 6-4.

Ana Bogdan, eliminată! Monica Niculescu, victorie la dublu

În competiția de dublu se mai află angrenată și Raluca Ioana Olaru, care alături de Nadiya Kichenok (Ucraina), se va confrunta în primul tur cu Jelena Ostapenko (Letonia) și Valeria Savinykh (Rusia). Perechea româno-ucrainiană este cotată drept favorită numărul 1 la câștigarea turneului.
De asemenea, Laura Ioana Paar va face pereche cu Julia Wachaczyk (Germania). Cele două vor întâlni cuplul Oksana Kalashnikova (Georgia) și Alla Kudryavtseva (Rusia). Ambele meciuri se joacă în cursul zilei de marți.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo