Sportiva din Belarus, Aliaksandra Sasnovich (97 WTA), a eliminat-o luni pe Ana Bogdan, în primul tur al turneului de tenis WTA 500 de la Sankt Petersburg, învingând-o în trei seturi cu 2-6, 6-2, 6-1, la capătul a o oră și 51 de minute de joc. Românca a câștigat primul set, după ce a realizat 4 break-uri și părea că are șanse de a trece în turul 2. În următoarele seturi a fost însă mult sub ceeea ce a arătat în prima parte și a reușit să câștige doar 3 game-uri, fiind eliminată din turneu.
Jaqueline Cristian se află și ea pe tabloul principal al turneului, urmând să joace marți cu Vera Lapco, 22 ani, din Belarus, numărul 281 WTA. Tot luni, Monica Niculescu, alături de olandeza Lesley Patinama Kerkhove, s-a calificat în turul doi al probei de dublu feminin, învingând cuplul alcătuit din Alexandra Krunic (Serbia) și Alexandra Panova (Rusia) cu 6-4, 6-4.

Ana Bogdan, eliminată! Monica Niculescu, victorie la dublu

Melbourne Summer Set 2
Efectul Darren Cahill: prima săptămână, primul trofeu pentru noua elevă, Amanda Anisimova
09/01/2022 LA 06:34
În competiția de dublu se mai află angrenată și Raluca Ioana Olaru, care alături de Nadiya Kichenok (Ucraina), se va confrunta în primul tur cu Jelena Ostapenko (Letonia) și Valeria Savinykh (Rusia). Perechea româno-ucrainiană este cotată drept favorită numărul 1 la câștigarea turneului.
De asemenea, Laura Ioana Paar va face pereche cu Julia Wachaczyk (Germania). Cele două vor întâlni cuplul Oksana Kalashnikova (Georgia) și Alla Kudryavtseva (Rusia). Ambele meciuri se joacă în cursul zilei de marți.
Upper Austria Ladies Linz
Simona Halep e în sferturi la Linz! Românca și-a luat revanșa în fața Aliaksandrei Sasnovich
09/11/2021 LA 11:47
Upper Austria Ladies Linz
Organizatorii de la Linz au anunțat programul de marți! Când se joacă Simona Halep – Sasnovich
08/11/2021 LA 17:52