Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan, eliminată în calificări la St. Petersburg! România are 3 sportive pe tabloul principal

Irina Aldea

Actualizat 07/02/2022 la 17:01 GMT+2

România va avea doar trei sportive pe tabloul principal de simplu de la WTA Sankt Petersburg, Ana Bogdan fiind eliminată în ultimul tur al calificărilor. Irina Bara era și ea prezentă în calificări, dar a fost eliminată în runda a doua.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a fost învinsă de rusoaica Varvara Graceva, cu 6-4, 6-4, luni, în ultima rundă a calificărilor pentru tabloul principal al turneului WTA 500 de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii totale de 703.580 de dolari. Ana Bogdan (29 ani, 101 WTA) s-a înclinat după o oră şi 41 de minute şi va primi un cec de 3.345 de dolari şi 18 puncte WTA, scrie Agerpres.
Varvara Graceva (21 ani, 81 WTA), care în runda anterioară o eliminase pe Irina Bara, are acum 2-1 în duelurile directe cu Ana Bogdan. Rusoaica a profitat de abandonul Anei anul trecut în optimi la Chicago (WTA 125), la scorul de 7-5, 3-1, în timp ce Ana Bogdan s-a impus cu 7-5, 2-6, 6-3, în semifinale la Limoges (WTA 125), tot în 2021.

România are trei reprezentante pe tabloul principal la St. Petersburg

Trei românce au intrat direct pe tabloul principal al competiţiei, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Jaqueline Cristian. Cîrstea va juca în primul tur contra cehoaicei Marketa Vondrousova, Begu o va înfrunta pe chinezoaica Shuai Zhang, iar Cristian o va avea ca adversară pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, a patra favorită.
Pe tabloul de dublu figurează trei românce: Sorana Cîrstea şi Raluca Olaru fac pereche şi vor juca luni în primul tur contra favoritelor numărul doi, Liudmila Kicenok (Ucraina)/Jelena Ostapenko (Letonia), în timp ce Bara va evolua alături de Ekaterine Gorgodze, urmând să le înfrunte pe rusoaicele Anastasia Potapova/Vera Zvonareva.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo