Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a spus Irina Begu după victoria superbă în fața Terezei Martincova la Sankt Petersburg

Irina Aldea

Actualizat 11/02/2022 la 16:17 GMT+2

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de 500 de puncte de la Sankt Petersburg. Sportiva noastră e la două victorii distanță de titlu în Rusia.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

UPDATE / Irina Begu o va întâlni în semifinale pe Maria Sakkari, principala favorită la câștigarea turneului din Rusia. Sportiva din Grecia a trecut în sferturi, scor 7-6(7), 6-2, de Elise Mertens (favorită 8 - 26 WTA). Partida a durat două ore și 9 minute de joc.
Știre inițială
Irina Begu, ocupanta locului 56 WTA, s-a calificat în semifinale la turneul de 500 de puncte de la Sankt Petersburg. Sportiva noastră a eliminat-o pe cehoaica Tereza Martincova, ocupanta locului 42 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 26 de minute de joc.
În continuare, sportiva noastră, singura rămasă în competiția din Rusia, o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Maria Sakkari, principala favorită a turneului, și Elise Mertens, a 8-a favorită de pe tabloul principa. Pe cealaltă parte de tablou se duelează Ostapenko și Sasnovich și Bencic și Kontaveit.

Irina Begu, mândră de cum a executat planul de joc la Sankt Petersburg

Sportiva noastră a declarat la interviul de după meci că și-a propus să fie agresivă încă din primul game al partidei cu Tereza Martincova: "Am jucat foarte agresiv încă de la început, am fost foarte concentrată și calmă. Am servit foarte bine astăzi și cred că toți acești factori m-au ajutat. Am încercat să imprim și mult efect mingii și în final sunt mulțumită de rezultat", a declarat românca la finalul meciului, potrivit Digi Sport.
Irina Begu are parte de o săptămână excelentă în Rusia. Sportiva noastră a trecut în optimile de finală de favorita numărul 6, Petra Kvitova, cu un scor neverosimil, 6-4, 6-0, meci care i-a întărit fără doar și poate încrederea în propriile forțe. Acum, Irina este foarte aproape de finală, însă are de trecut un test foarte dificil în penultimul act, indiferent peste cine va da acolo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo