Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, în sferturi la St. Petersburg după o victorie senzațională în fața Petrei Kvitova

Bianca Dumitru

Publicat 10/02/2022 la 15:12 GMT+2

Irina Begu a obținut astăzi calificarea în sferturile de finală ale turneului de la St. Petersburg, învingând-o în două seturi pe Petra Kvitova.

Irina Begu, învinsă la Palermo

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu s-a calificat în această după-amiază în sferturile de finală ale turneului de la St. Petersburg. Românca de pe locul 56 WTA a trecut în două seturi de Petra Kvitova, favorita nr. 6 a competiției, scor 6-4, 6-0, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute.
Begu a început partida în forță, câștigând primele trei game-uri. Apoi, cele două sportive și-au împărțit două game-uri, ulterior cehoaica reușind să lege trei game-uri consecutive și să egaleze la 4.
Acela a fost ultimul game câștigat de Kvitova. Irina Begu și-a adjudecat setul imediat, iar apoi a reușit să obțină lejer victoria, încheind meciul cu 8 game-uri câștigate la rând.
Setul doi a durat doar 26 de minute, românca impunându-se rapid, în timp ce, în general, Kvitova nu a reușit să câștige mai mult de unul, maxim două puncte per game.
Citește și:
În urma acestei victorii, Irina Begu a obținut calificarea în sferturile de finală ale turneului de la St. Petersburg, unde va da peste Tereza Martincova, care a prins un loc în Final 8 după ce Elena Rybakina s-a retras.
Meciul dintre Irina Begu și Tereza Martincova va avea loc vineri, ora de start a partidei urmând a fi stabilită mai târziu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo