Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rublev – Shapovalov & Coric – Raonic | Azi au loc semifinalele la St. Petersburg, doar pe Eurosport

Irina Aldea

Publicat 17/10/2020 la 09:04 GMT+3

Acțiunea de la Sankt Petersburg continuă în acest weekend în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.

Andrey Rublev

Credit imagine: Getty Images

După eliminarea principalului favorit, Daniil Medvedev, tabloul a fost mai deschis ca niciodată la turneul ATP de 500 de puncte de la Sankt Petersburg, dotat cu premii totale de 1.243.790 dolari. Azi, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player vor debuta semifinalele turneului din Rusia.
În partea superioară a tabloului se vor întâlni favorutul numărul 7, croatul Borna Coric (27 ATP) și Milos Raonic, favorit numărul 6 (21 ATP). În partea inferioară se vor confrunta la Sankt Petersburg favoritul numărul 2, Denis Shapovalov (12 ATP) cu favoritul numărul 3, Andrey Rublev (10 ATP).

Semifinalele de la St. Petersburg, în direct pe Eurosport

Fără campionul en-titre în competiție (Daniil Medvedev), cotat cu prima șansă este Andrey Rublev, care este și favoritul gazdelor. Denis Shapovalov a arătat de asemenea o formă de excepție săptămâna aceasta. Singurul care a cedat set până în penultimul act al turneului este tocmai Rublev. Ceilalți trei semifinaliști au câștigat partidele lor de până în semifinală în mod categoric, doar în minimum de seturi.
Milos Raonic are și el amintiri frumoase la turneul de la Sankt Petersburg. Canadianul s-a impus aici în 2015. Semifinala dintre Rublev și Shapovalov va debuta în direct pe Eurosport 2 la ora 14, iar cea dintre Coric și Raonic în jur de 15.30, în funcție de finalul primei partide de la Sankt Petersburg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo