Diego Schwartzman, ocupantul locului 13 ATP, a dezvăluit că starurile din Top 100 ATP discută pe un grup de WhatsApp despre situația actuală din lume provocată de pandemia de coronavirus. Argentinianul a mărturisit că liderul mondial, Novak Djokovic, este moderatorul acestor schimburi de mesaje, dar și cel mai implicat membru al grupului de chat.
În situația în care multe dintre turneele programate în această perioadă au fost anulate de teama coronavirusului, jucătorii petrec timpul liber alături de familii. Diego Schwartzman a mers cât de repede a putut în Argentina: “Nu știu ce voi face în perioada următoare, o să mai discut cu echipa mea. Ne putem preface că sezonul încă nu a început și putem face o pregătire de presezon de trei-patru săptămâni. Va fi un an mai scurt decât celelalte și trebuie să ne adaptăm”, a spus el într-un interviu pentru La Nacion.

Starurile din ATP, discuții despre coronavirus

Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
IERI LA 11:27
Argentinianul în vârstă de 27 de ani a vorbit și despre clasamentul ATP, despre care spune că ar trebui înghețat în condițiile în care nimeni nu poate acumula în această perioadă puncte: “E o decizie dificilă”, a mai spus Diego.
De asemenea, Diego a dezvăluit că starurile din Top 100 ATP țin legătura prin intermediul unui grup de WhatsApp înființat de liderul mondial: “Vorbim despre turnee anulate și despre coronavirus. Novak Djokovic vorbește cel mai mult, e cel mai implicat. Mulți trimit tot felul de poante și ne mai distrăm și noi un pic”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
IERI LA 14:30
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54