Stefanos Tsitsipas a pierdut surprinzător în fața lui John Isner la Roma. Grecul a făcut extrem de multe erori neforțate, însă a reușit o revenire spectaculoasă în setul al doilea și a reușit să forțeze tiebreak-ul, pe care l-a și câștigat ulterior.
Isner a fost cel care a controlat autoritar partida până la revenirea grecului iar în setul al treilea s-a reîntors la jocul excelent din prima parte. A condus clar ostilitățile și s-a impus în cele din urmă. Astfel el avansează în sferturile de finală de la Foro Italico acolo unde va da de câștigătorul dintre G. Dimitrov și Y. Nishioka.

Victorie uriașă pentru Jannik Sinner în fața lui Tsitsipas

Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 3 ORE
Pentru adolescentul Jannik Sinner, aceasta a fost o victorie extraordinară. Puștiul italian are doar 19 ani și se află în acest moment pe poziția cu numărul 81 în lume. Tsitsipas, de cealaltă parte, este unul dintre cei mai talentați tenismeni de pe mapamond, fiind poziționat pe locul 6 în clasamentul ATP.
Jannik Sinner continuă astfel un parcurs de vis la Roma după ce în runda precedentă a produs o altă surpriză: l-a eliminat în două seturi pe Benoit Paire.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 4 ORE
Tenis
Cea mai mare surpriză din tenis? Un puști cu o cotă de 101 l-a pulverizat pe Diego Schwartzman
ACUM 7 ORE