Un veritabil artist pe teren, posesor al unui armonios rever de școală veche, cu o singură mână, Stefanos Tsitsipas este cotat drept unul dintre cei mai talentați tineri jucători din tenis, un foarte probabil număr unu ATP și un viitor campion în Grand Slam-uri. Câștigător anul trecut al Turneului Campionilor și autor al unei mari surprize la Australian Open, în fața lui Roger Federer, grecul a dat deja lovitură după lovitură pe terenul de tenis, bifându-și deja debutul în Top 5 mondial.
Prima mare lovitură dată pe un teren de tenis a venit însă în 2015, când Tsitsipas a urmărit duelul elvețian din semifinalele de la Flushing Meadows dintre Federer și Wawrinka, la o ediție la care Roger avea să dispute ceea ce rămâne până în prezent ultima sa finală la US Open.

Dezvăluire: Stefanos Tsitsipas a făcut bani dintr-o fotografie realizată la US Open

Australian Open
Australian Open 2022 | Rezumatul partidei Stefanos Tsitsipas - Sebastian Baez
ACUM 15 ORE
Tsitsipas a fotografiat atunci terenul central, a postat apoi fotografia pe internet, pe un site de specialitate și a reușit să vândă pe bani frumoși drepturile de utilizare ale respectivei fotografii. Interesant este că acea imagine încă este de vânzare în mediul online. Povestea a fost relatată chiar de către grec, pentru corespondentul Post Sports, Ava Wallace.
Savurând povestioara lui Tsitsipas, jurnalistul New York Times, Ben Rothenberg, le-a oferit fanilor tenisului o informație în plus, anunțând că Tsitsipas are o fotografie publicată chiar recent, în revista Raquet Magazine.
Tenis
Novak Djokovic va pierde, cel mai probabil, locul 1 ATP după Australian Open
16/01/2022 LA 10:53
Australian Open
3 mari câştigători de pe urma "ştergerii" lui Djokovic de pe tabloul Australian Open
16/01/2022 LA 09:15