Un veritabil artist pe teren, posesor al unui armonios rever de școală veche, cu o singură mână, Stefanos Tsitsipas este cotat drept unul dintre cei mai talentați tineri jucători din tenis, un foarte probabil număr unu ATP și un viitor campion în Grand Slam-uri. Câștigător anul trecut al Turneului Campionilor și autor al unei mari surprize la Australian Open, în fața lui Roger Federer, grecul a dat deja lovitură după lovitură pe terenul de tenis, bifându-și deja debutul în Top 5 mondial.
Prima mare lovitură dată pe un teren de tenis a venit însă în 2015, când Tsitsipas a urmărit duelul elvețian din semifinalele de la Flushing Meadows dintre Federer și Wawrinka, la o ediție la care Roger avea să dispute ceea ce rămâne până în prezent ultima sa finală la US Open.

Dezvăluire: Stefanos Tsitsipas a făcut bani dintr-o fotografie realizată la US Open

Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
ACUM 9 ORE
Tsitsipas a fotografiat atunci terenul central, a postat apoi fotografia pe internet, pe un site de specialitate și a reușit să vândă pe bani frumoși drepturile de utilizare ale respectivei fotografii. Interesant este că acea imagine încă este de vânzare în mediul online. Povestea a fost relatată chiar de către grec, pentru corespondentul Post Sports, Ava Wallace.
Savurând povestioara lui Tsitsipas, jurnalistul New York Times, Ben Rothenberg, le-a oferit fanilor tenisului o informație în plus, anunțând că Tsitsipas are o fotografie publicată chiar recent, în revista Raquet Magazine.
Tenis
ATP ia atitudine în scandalul momentului! Decizia luată după pauzele lungi ale lui Tsitsipas
16/09/2021 LA 14:52
US Open
US Open 2021 | Finala de la Wimbledon se joacă în sferturi la New York. Programul meciurilor
07/09/2021 LA 08:44