Recent, campioana de la US Open 2017 a anunțat că și-a creat propria comunitate online, pentru ca urmăritorii săi să o cunoască mai bine.
"Salutare, tuturor! Sunt Sloane. Știu că distanțarea socială nu e pe placul nimănui, așa că am găsit o modalitate prin care să mă conectez cu voi. Mi-am creat propria comunitate și sunt foarte încântată. Putem vorbi despre orice doriți: sport (când va reveni acesta), decorațiuni interioare, gătit și modă. Scrieți-mi și hai să vorbim!"
Stephens a povestit cum își petrece timpul în carantină, în Florida, în lipsa turneelor de tenis. În același timp, sportiva de 27 de ani a dezvăluit că nu uită se se antreneze în această perioadă de pauză. Stephens a improvizat, transformându-și garajul în sală de sport:
Tenis
Simona Halep a anunțat că s-a recuperat în totalitate după accidentare: "Deja pot să alerg!"
07/04/2020 LA 06:20
"Încerc să stau cu familia și să-mi țin mintea ocupată, dar să și rămân într-o formă fizică optimă. Mi-am transformat garajul în sală de sport și încerc să rămân activă."

Stephens, campioană la US Open în 2017

Sloane Stephens a ajuns de 2 ori într-o finală de Grand Slam. Prima oară s-a întâmplat în 2017, la US Open, când sportiva a trecut de conaționala sa Madison Keys în 2 seturi (6-3, 6-0). Apoi, Stephens a ajuns în ultimul act de la Roland Garros, un an mai târziu. Pe zgura din Paris, americanca a pierdut în fața Simonei Halep, scor 1-2 (6-3, 4-6, 1-6).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Coco Gauff - Kaia Kanepi - Roland-Garros
ACUM UN MINUT
Roland-Garros
Martina Trevisan - Daria Saville - Roland-Garros
ACUM 8 MINUTE