Emma Răducanu a câștigat turneul de la US Open, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în ultimul act de la New York, scor 6-4, 6-3. La doar a doua participare într-un Grand Slam, Emma Răducanu a uimit o lume întreagă, fiind prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu major, fără a ceda set.
Parcursul fabulos al tinerei jucătoare britanice la US Open, încununat cu câştigarea trofeului, a anunțat pentru marile branduri intrarea pe piață a unei personalități care are un potențial fabulos. Drept urmare, la doar câteva săptămâni după anunțul parteneriatului cu Evian, Emma Răducanu a devenit ambasador global pentru British Airways, compania aeriană britanică. Ulterior, Emma a semnat și cu Vodafone.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51

Cât câștigă Emma Răducanu din sponsorizări, după lovitura de la US Open 2021

Duminică, în presă a fost dezvăluit parteneriatul dintre Emma Răducanu și Vodafone, care i-ar aduce sportivei nu mai puțin de 3,5 milioane de euro. Chiar dacă datele contractuale sunt confidențiale, presa din Marea Britanie transmite că Emma Răducanu câștigă deja aproape 12 milioane de euro în fiecare an doar din sponsorizări.
În luna octombrie, la scurt timp după succesul de la Flushing Meadows, Emma Răducanu a devenit ambasador al mărcii de lux Dior. Anterior, jucătoarea a semnat un contract cu Tiffany & Co, devenind ambasador şi al acestei mărci de bijuterii, pentru o sumă estimată de presa engleză la aproximativ două milioane de lire sterline. Pe lângă aceste contracte, jucătoarea de tenis a încheiat parteneriate cu British Airways şi marca de apă minerală Evian. În plus, ea are contracte cu producătorii de echipament sportiv Nike şi Wilson.
Roland Garros
Emma Răducanu a răspuns criticilor înainte de Roland Garros! "Am încredere în deciziile mele"
19/05/2022 LA 10:00
Internazionali BNL d'Italia
Ce sfat are Bianca Andreescu pentru Emma Răducanu, după abandonul britanicei de la Roma
11/05/2022 LA 07:46