Ocupant al locului 5 ATP, Stefanos Tsitsipas a făcut la Roma o mărturisire în fața jurnaliștilor aflați la Foro Italico pentru turneul transmis săptămâna aceasta pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Înaintea meciului din turul al doilea cu Marin Cilic, programat mâine în capitala Italiei, Tsitsipas a spus că simte o responsabilitate uriașă pentru că este singurul membru al familiei care aduce bani în casă.
Grecul în vârstă de 22 de ani a fost întrebat la Roma ce atitudine are față de premiile în bani pe care le câștigă la turnee, dar și față de bani în general. "Părinții mei călătoresc tot timpul cu mine și fac totul pentru succesul meu. Nu m-am gândit la asta niciodată, dar în familia noastră, eu sunt singurul care câștigă bani, așa că am o responsabilitate uriașă", a spus Tsitsipas la Roma.

Stefanos, responsabil cu situația financiară în familia Tsitsipas

Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
18/09/2021 LA 08:00
"Frații mei iau exemplu de la mine, lucru care este grozav. În prezent pot să le asigur tuturor membrilor familiei mele tot ce-și doresc. Frații mei sunt la Academia lui Mouratoglou și muncesc pentru a ajunge cât mai sus. Sunt fericit că vor să urmeze drumul pe care l-am urmat eu", a mai spus Tsitsipas la Roma.
Stefanos Tsitsipas, câștigător anul acesta la turneul Masters de la Monte Carlo, a strâns în întreaga carieră nu mai puțin de 13,975,848 de dolari. Tatăl său, Apostolos, este antrenorul lui, iar mama lui, Julia Salnikova, este o fostă jucătoare de tenis, acum antrenoare. Stefanos are 3 frați: Petros, Pavlos și sora lui, Elisavet. Toți joacă tenis.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
ATP ia atitudine în scandalul momentului! Decizia luată după pauzele lungi ale lui Tsitsipas
16/09/2021 LA 14:52
US Open
US Open 2021 | Finala de la Wimbledon se joacă în sferturi la New York. Programul meciurilor
07/09/2021 LA 08:44