În septembrie, Răducanu, jucătoare cu origini în România, a devenit prima jucătoare din calificări care s-a impus la US Open, iar celebritatea i-a adus instantaneu numeroase angajamente din lumea modei şi a mass mediei.
Jucătoarea de 18 ani, eliminată apoi în turul doi la Indian Wells şi în sferturi la Transylvania Open, a subliniat însă că tenisul rămâne prioritatea ei numărul unu.
"Am lămurit clar fiecare persoană din echipa mea că nu voi anula un singur antrenament sau sesiune de pregătire pentru angajamentele din afara terenului", a punctat Emma Răducanu, pentru prima oară favorită numărul unu în cariera ei, la turneul WTA 250 de la Linz, la care Simona Halep este cap de serie nr. 2. "Nu este un lucru negociabil pentru mine. Am vrut să fiu sigură că asta este prioritatea mea şi este. Aşa că toată lumea este lămurită despre asta. Este vorba de gestionarea timpului meu cu angajamentele care mă privesc. Chiar dacă nu este vorba de cele din afara terenului sau orice altceva, eu voi continua să urmez orele de începător din WTA, de exemplu", a adăugat Răducanu. WTA "rookie hours" este un program de orientare pentru tinerele jucătoare care le ajută să înţeleagă diverse aspecte ale sportului şi responsabilităţile lor.
Tenis
ATP nu vrea să-și suspende turneele din China! Ce a cerut în cazul Shuai Peng
ACUM 18 ORE
CITEȘTE ȘI:
MEDVEDEV, PLECĂCIUNE ÎN FAȚA GIGANTULUI DJOKOVIC: "PESTE ANI, CÂND INTRI PE WIKI, ASTA SE VA ÎNTÂMPLA"

Emma Răducanu va avea antrenor înainte de Australian Open

După US Open, Răducanu s-a despărţit de antrenor şi în prezent se descurcă singură, dar a precizat că va avea pe cineva în colţul ei înainte de turneul Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care va avea loc în ianuarie.
"Aici sunt singură şi voi fi propriul meu antrenor în această săptămână, ceea ce cred că este foarte bine pentru mine pe termen lung. Mă simt foarte pozitivă în ce priveşte situaţia mea ca antrenor. Voi avea însă un antrenor la Australian Open", a adăugat jucătoarea britanică, care la Linz va juca direct în optimi cu o jucătoare din calificări.
Sursă: Agerpres
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Emma Răducanu, desemnată cea mai bună sportivă a anului în Marea Britanie! Cine a mai fost premiat
ACUM O ZI
Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
ACUM O ZI