Pe 1 septembrie 2020, Carla Suarez Navarro a primit o veste cutremurătoare. Ea a fost diagnosticată cu un cancer al sistemului limfatic și a trebuit să urmeze chimioterapie timp de șase luni. Clasată acum pe locul 95 WTA, "Carlita", așa cum i se spune în circuit, voia la acel moment să se retragă după sezonul competițional 2020, dar pandemia de coronavirus și diagnosticul de cancer i-au dat peste cap planurile.
Ea nu a mai evoluat de la turneul organizat la Doha în februarie 2020. Circuitul fusese apoi întrerupt în martie şi reluat în august, din cauza pandemiei de coronavirus. Carla Suarez Navarro a fost atunci nevoită să se retragăde la turneele de la Roma şi Roland Garros. Într-una dintre edițiile Players' Voice, Eurosport, Carla Suarez Navarro a făcut mărturii emoționante despre întreg procesul parcurs anul trecut, despre durerile și apatia pe care le simțea, despre aflarea diagnosticului, pandemie și viața în circuitul WTA.

Carla Suarez Navarro a revenit la antrenamente! La ce turneu o vedem pe iberică

Tokyo 2020
Carla Suarez Navarro va participa pentru a 4-a oară la Jocurile Olimpice, după ce a învins cancerul
20/07/2021 LA 12:14
Sportiva din Spania, cândva a șasea jucătoare a lumii, a revenit acum pe terenul de tenis pentru antrenamente: "Sunt incredibil de fericită să am oportunitatea de a mă antrena din nou. Multe mulțumiri tuturor celor care mi-au transmis afecțiunea și mesajele lor de susținere, înseamnă enorm", a transmis Carlita pe rețelele de socializare.
Suarez Navarro a declarat public că își dorește să-și încheie cariera pe terenul de tenis și va face orice pentru a îndeplini acest vis. Presa din Spania a transmis că iberica și-ar dori să revină la turneul din țara ei, cel patronat de Ion Țiriac, Muta Madrid Open, înainte de a juca la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Tokyo. Acesta ar fi traseul de vis al Carlei Suarez Navarro.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Luptătoarea Carla Suarez Navarro! A scăpat de cancer și revine în competiții chiar la Roland Garros
26/05/2021 LA 09:13
Tenis
Planul măreț pus la cale de Carla Suarez Navarro după ce a învins cancerul: "Asta mi-am propus!"
01/05/2021 LA 15:02