La doar 18 ani, Emma Răducanu a surprins pe toată lumea când a câștigat US Open și a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câștigat vreodată un titlu de Grand Slam. Sportiva de origine română a realizat această performanță unică fără să piardă niciun set împotriva unora dintre cei mai buni din lume, numărul 6 WYA, Maria Sakkari și medaliata cu aur la JO de la Tokyo, Belinda Bencic.
Emma Răducanu a dezvăluit acum, în presa din Anglia, ce superstiție a avut de-a lungul competiției de la Flushing Meadows. Britanica a spus că, pe toată durata US Open, a consumat un singur fel de mâncare la cină.
"Nu am fost superstițioasă până în ultima săptămână, când am început să realizez în ce fază a competiției am ajuns. Am avut poqui la cină în fiecare seară timp de trei săptămâni! Am păstrat acest fel de mâncare până la sfârșit pentru că nu am vrut să risc nimic", a spus Emma Răducanu, potrivit Daily Express.
Australian Open
Danka Kovinic, mesaj "războinic" înainte de duelul cu Halep, la Australian Open. Promisiunea făcută
21/01/2022 LA 08:03
Acest fel de mâncare este originar din Filipine și conține vinete, roșii, ceapă și ouă.
Citește și:

JUDY MURRAY, AVERTISMENT PENTRU EMMA RĂDUCANU ÎNAINTEA SEZONULUI 2022

Antrenoarea Judy Murray a transmis, prin intermediul The Telegraph, că simte că "următoarele zece luni vor fi complet diferite de tot ce a experimentat Răducanu în cariera ei de până acum", a spus Judy Murray.
"Va fi o curbă abruptă de învățare în circuitul feminin, în timp ce ea se adaptează și trece de la relativul anonimat al unei junioare cu potențial foarte mare la competiția atât de aprigă din WTA săptămână în săptămână. Toți cei din circuit știu acum cine este ea. Antrenorii și adversarele ei își vor face temele și, în calitate de campioană de Grand Slam și jucătoare de top 20, va fi o lovitură grea. Trecerea de la a fi vânător – și a juca fără presiune – la vânat, unde ești o țintă – necesită o mentalitate foarte diferită", a spus Judy Murray.
Judy a făcut referire la modul în care fiul ei, triplul campion de Grand Slam - Andy Murray - s-a adaptat la turneul profesional. "Știu prin ce a trecut Andy ca tânăr jucător, ajungând să se descurce cu viața și toate particularitățile circuitului. Este un proces foarte rapid de învățare și foarte dificil. Practic crești în public. Nu doar jucătorul trebuie să se adapteze pentru a fi în centrul atenției, ci și prietenii și familia lui. Când ești jucătorul de la care toată lumea are așteptări, toți vor o părticică din tine, iar oportunitățile și ofertele trebuie gestionate cu mare atenție.
Am văzut evenimentele incredibile la care a fost invitată Emma, ​​premiile pe care le-a câștigat, sponsorii și mărcile pe care le reprezintă acum. Ea este – pe bună dreptate – un brand în tenis. Emma este echilibrată, este super inteligentă și dedicată sportului ei. Tenisul ei este deja într-un loc atât de bun, dar este important să nu avem așteptări și presiuni pentru ea. Este o adolescentă până la urmă. Să-i dăm timp și spațiu pentru a-și dezvolta jocul și a face față la ceea ce va cere circuitul de tenis profesional de la ea", a mai spus Judy Murray.
Australian Open
Emma Răducanu, start lansat la Australian Open! Britanica, tot mai aproape de un duel cu Halep
18/01/2022 LA 12:54
Australian Open
"Vreau un duel Emma Răducanu - Simona Halep!" Care sunt avantajele româncei la Australian Open 2022
14/01/2022 LA 22:18