Campioana noastră a oferit un interviu amplu, găzduit de Andi Moisescu, în care a vorbit despre parcursul ei din carieră și despre suișurile și coborâșurile trăite în viață.
Una dintre întrebări a fost legată de superstițiile sale, iar Simona n-a ezitat să vorbească deschis despre ele. Fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon a recunoscut că este foarte atentă atunci când își pregătește geanta cu echipament înainte de meciuri.
În același timp, jucătoarea din Constanța are mare grijă și cum își alege hainele și încălțămintea pentru fiecare turneu.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 3 ORE

Simona Halep: "Am superstiții înainte de meciuri"

"Am superstiții înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să-mi pun hainele așa cum le pun în fiecare zi când am meci. Când n-am meci, pot să-mi iau și altă geantă, nu contează. Dar când am meci păstrez totul la fel.
Intru într-o rigoare, 100%, de când mă trezesc și până după meci. Uneori, când joc dimineața, pe la 11-12, îmi pregătesc echipamentul cu o seară înainte. Aranjez pe rând fiecare parte a echipamentului în punga lui.
Dacă joc seara, îmi fac geanta de dimineață. Îmi iau cam 10 echipamente la fiecare turneu. Iar încălțări 3-4 perechi. Depinde, pe zgură nu se uzează tât de tare, dar pe hard am nevoie cam de o pereche pe săptămână. Trebuie să uzez puțin adidașii înainte să intru pe teren, să mă obișnuiesc cu ei. În schimb, îmi place să am haine noi când joc meciuri.", a povestit Simona Halep, în interviul cu Andi Moisescu.
Discuția despre superstiții poate fi vizionată la minutul 17.20:
Rothesay Classic Birmingham
Simona Halep, anunțată pe lista de start la un turneu important, la care a participat o singură dată
ACUM 5 ORE
Tenis
Mihaela Buzărnescu e în ultimul tur al calificărilor la Roland Garros. Victorie cu Bandecchi
ACUM 8 ORE