Kenin, în vârstă de 21 de ani, a fost învinsă la Dubai de rusoaica Elena Rybakina (20 de ani) cu 7-6, 3-6, 3-6. Rybakina a revenit spectaculos după ce a pierdut primul set într-o partidă care a durat două ore și a demonstrat că cele trei finale WTA jucate deja în acest an nu au fost o întâmplare.
Acesta a fost primul turneu WTA pentru Kenin de când a câștigat primul turneu de Grand Slam din carieră. Ea a participat însă la calificarea SUA la turneul final de la Fed Cup după o victorie împotriva Letoniei acum 10 zile. Kenin a câștigat un prim set echilibrat, pentru ca apoi să fie surclasată în următoarele două. Astfel, Rybakina rămâne neînvinsă în seturile finale în acest sezon (7-0).
Tenis
Laver Cup: Stefanos Tsitsipas a rezolvat destul de repede partida cu Nick Kyrgios
ACUM O ORĂ
Proaspăt venită după un loc doi la turneul din St. Petersburg de duminică din Rusia și nou intrată în Top 20 ca urmare, Rybakina a trecut peste începutul greu de meci - a fost a șasea partidă în opt zile pentru ea - și a obținut astfel a treia victorie din carieră în fața unei jucătoare din Top 10.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Laver Cup
Laver Cup : Top 5. Cele mai frumose mingi din prima zi
ACUM 15 ORE
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu este sfătuită să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
ACUM 15 ORE