Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. Franța este una dintre cele mai afectate țări din Europa, în ciuda acestui aspect, antrenorul Serenei Williams va organiza Ultimate Tennis Showdown. Aceasta va avea loc în Franţa, la Mouratoglou Academy.
"Ultimate Tennis Showdown este gândit a fi o alternativă la ce există deja. Este o platformă creată să arate talentul incredibil, atletismul şi personalităţile jucătorilor de tenis. Oferă o abordare nouă şi inovativă”, a anunțat Patrick Mouratoglou, pe Instagram.
Tenis
Sorana Cîrstea va participa la turneul virtual Mutua Madrid Open Pro. Anunțul organizatorilor
19/04/2020 LA 12:03
Startul competiției va avea loc pe 16 mai, iar turneul va avea loc în fiecare weekend. Vor fi 10 meciuri pe weekend timp de 5 săptămâni. Tehnicianul francez a anunțat că va chema o mulțime de jucători de top, iar până acum și-au dat acordul să participe David Goffin și Alexey Popyrin.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cum a comentat Cristian Tudor Popescu decizia Simonei Halep de a lucra cu Adrian Marcu
ACUM O ORĂ
Tenis
Emma Răducanu, ca Federer! Cum și-a surprins fanii campioana de la US Open: "Sper să înțelegeți"
ACUM 2 ORE