Simona Halep și Sorana Cîrstea nu au părut niciodată apropiate, iar în ultimii ani au existat mai multe momente tensionate între cele două sportive. Acum, româncele par să fi dat uitării toate acele controverse și au oferit imagini rare la Cincinnati, acolo unde au decis să se pregătească împreună.
Fanii s-au declarat uimiți de alegera celor două sportive din România, ele fiind conuscute pentru relația rece pe care au avut-o în ultimii ani. Simona și Sorana sunt prezente pe tabloul principal la turneul american, ultimul de pregătire înaintea ultimului de Grand Slam al anului, US Open. În primul tur, Simona Halep o va întâlni pe Magda Linette, în timp ce Sorana Cîrstea va da piept cu Jil Teichmann.
Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM 17 ORE

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati

Simona Halep și Magda Linette s-au întâlnit o singură dată, în 2019, la Roland Garros. Halep s-a impus atunci la capătul unui foarte disputat și încheiat cu 6-4, 5-7, 6-3 în favoarea româncei, care era numărul 1 mondial în acel moment. După ce a ieșit din top 10 pentru prima dată după 7 ani, Simona Halep trebuie să depășească mai multe adversare puternice pentru a ajunge în fazele superioare.
Dacă trece de Linette, Halep va juca în turul sezon, cel mai probabil, împotriva americancei Pegula. Pentru optimi, Halep este pe partea de taboul a Karolinei Plisova, iar în sferturi jucătoarea din Constanța poate da peste Aryna Sabalenka. Numărul 3 mondial este în forma vieții.
Australian Open
Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open! "Presiunea e diferită"
ACUM 18 ORE
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM 20 ORE