Simona Halep și Sorana Cîrstea nu au părut niciodată apropiate, iar în ultimii ani au existat mai multe momente tensionate între cele două sportive. Acum, româncele par să fi dat uitării toate acele controverse și au oferit imagini rare la Cincinnati, acolo unde au decis să se pregătească împreună.
Fanii s-au declarat uimiți de alegera celor două sportive din România, ele fiind conuscute pentru relația rece pe care au avut-o în ultimii ani. Simona și Sorana sunt prezente pe tabloul principal la turneul american, ultimul de pregătire înaintea ultimului de Grand Slam al anului, US Open. În primul tur, Simona Halep o va întâlni pe Magda Linette, în timp ce Sorana Cîrstea va da piept cu Jil Teichmann.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea, înfrângere la Portoroz, dar în urcare în WTA
IERI LA 16:00

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au antrenat împreună la Cincinnati

Simona Halep și Magda Linette s-au întâlnit o singură dată, în 2019, la Roland Garros. Halep s-a impus atunci la capătul unui foarte disputat și încheiat cu 6-4, 5-7, 6-3 în favoarea româncei, care era numărul 1 mondial în acel moment. După ce a ieșit din top 10 pentru prima dată după 7 ani, Simona Halep trebuie să depășească mai multe adversare puternice pentru a ajunge în fazele superioare.
Dacă trece de Linette, Halep va juca în turul sezon, cel mai probabil, împotriva americancei Pegula. Pentru optimi, Halep este pe partea de taboul a Karolinei Plisova, iar în sferturi jucătoarea din Constanța poate da peste Aryna Sabalenka. Numărul 3 mondial este în forma vieții.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
16/09/2021 LA 16:12
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43