”Cred că am început foarte bine azi, am fost agresiv și sunt foarte fericit că m-am calificat mai departe. Nu cred că Thiem a jucat prea bine azi, dar eu am profitat de șansa mea și cred că am meritat să câștig”, a declarat Krajinovic.
Thiem era unul dintre principalii favoriți înainte de începerea turneului, mai ales după ce a jucat finala de la ediția din acest an a Australian Open, când a pierdut în cinci seturi cu Novak Djokovic. Însă la primul său meci din ATP Tour de când tenisul a fost suspendat în martie, Thiem nu a reușit să-și găsească ritmul.
”Știam ce trebuie să fac. M-am pregătit bine cu antrenorul. Știam că trebuie să joc agresiv dacă voiam să am șanse. Cred că totul a mers pentru mine azi”, a adăugat Krajinovic.
Roland Garros
Directorul turneului de la Roland Garros nu crede în șansele lui Alcaraz la Openul francez
ACUM O ORĂ

Victorie istorică pentru Krajinovic

Krajinovic a obținut astfel doar a doua victorie din carieră împotriva unui oponent din top 10 mondial, ajungând astfel la un palmares de 2-16 împotriva elitelor. Krajinovic a câștigat 32 din 34 de puncte pe serviciu, obținând trei break-uri împotriva numărului 3 mondial. La începutul turneului sârbul, nr. 32 mondial, câștigase doar 61% din punctele de pe serviciul său în acest sezon.
Thiem este cunoscut pentru agresivitatea sa și jocul său de pe linia de fund. Însă austriacul s-a grăbit să meargă la fileu de prea multe ori și s-a grăbit să lovească decisiv în schimburi, o mișcare pe care în mod normal nu o face. Krajinovic va juca în continuare cu Marton Fucsovic, venit din calificări, cel care l-a învins pe Grigor Dimitrov 7-5, 4-6, 6-2. Va fi prima întâlnire dintre cei doi.
Roland Garros
Ce șanse are Halep să treacă de Swiatek, la Roland Garros, în optimi? Andy Roddick a dat verdictul
ACUM O ORĂ
Roland-Garros
Simona Halep, traseu infernal la Roland Garros! Românca s-ar putea duela repede cu Iga Swiatek
ACUM 12 ORE