Elina Svitolina și Gael Monfils s-au căsătorit acum câteva săptămâni, cei doi făcând acest anunț prin intermediul conturilor de social media. După acest anunț, mai multe site-uri de scoruri live i-au schimbat numele de familie Elinei în Monfils.
Aflată la Tokyo, acolo unde participă la Jocurile Olimpice pentru Ucraina, Svitolina a vorbit despre acest subiect. "Nu știu de ce mi-au schimbat numele de familie, probabil au văzut că mi-am schimbat numele pe rețelele sociale. Voi continua să particip în turnee ca Svitolina până la sfârșitul carierei. Am avut numeroase realizări, iar oamenii mă cunosc drept Svitolina. Tatăl meu s-ar supăra dacă aș juca sub numele de Monfils (moment în care a râs). Sunt mândră să fiu Svitolina și cariera mea va fi mereu asociată cu acest nume", a spus Svitolina.
Zavarovalnica Sava Portorož
Sorana Cîrstea e în sferturi la Portoroz! Românca, revenire frumoasă în meciul cu Martincova
ACUM 11 ORE
Elina Svitolina (6 WTA) a trecut în primul tur de la Jocurile Olimpice de Laura Siegemund (61 WTA) din Germania, după un meci care a durat peste trei ore, scor 6-3, 5-7, 6-4. În următorul tur de la Tokyo, ucraineanca o va întâlni pe sfert finalista din acest an de la Wimbledon, Ajla Tomljanovic (51 WTA). Jucătoarea din Australia s-a calificat în turul al doilea de la Tokyo după ce adversara sa, Yaroslava Shvedova (454 WTA) din Kazahstan, s-a retras la scorul de 7-5, 3-2 pentru australiancă.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tenis
Laver Cup se vede pentru încă 10 ani pe Eurosport în toată Europa
ACUM 11 ORE
Tenis
ATP ia atitudine în scandalul momentului! Decizia luată după pauzele lungi ale lui Tsitsipas
ACUM 12 ORE