Elina Svitolina și Gael Monfils s-au căsătorit acum câteva săptămâni, cei doi făcând acest anunț prin intermediul conturilor de social media. După acest anunț, mai multe site-uri de scoruri live i-au schimbat numele de familie Elinei în Monfils.
Aflată la Tokyo, acolo unde participă la Jocurile Olimpice pentru Ucraina, Svitolina a vorbit despre acest subiect. "Nu știu de ce mi-au schimbat numele de familie, probabil au văzut că mi-am schimbat numele pe rețelele sociale. Voi continua să particip în turnee ca Svitolina până la sfârșitul carierei. Am avut numeroase realizări, iar oamenii mă cunosc drept Svitolina. Tatăl meu s-ar supăra dacă aș juca sub numele de Monfils (moment în care a râs). Sunt mândră să fiu Svitolina și cariera mea va fi mereu asociată cu acest nume", a spus Svitolina.
Australian Open
Mannarino - Nadal - Australian Open
ACUM O ORĂ
Elina Svitolina (6 WTA) a trecut în primul tur de la Jocurile Olimpice de Laura Siegemund (61 WTA) din Germania, după un meci care a durat peste trei ore, scor 6-3, 5-7, 6-4. În următorul tur de la Tokyo, ucraineanca o va întâlni pe sfert finalista din acest an de la Wimbledon, Ajla Tomljanovic (51 WTA). Jucătoarea din Australia s-a calificat în turul al doilea de la Tokyo după ce adversara sa, Yaroslava Shvedova (454 WTA) din Kazahstan, s-a retras la scorul de 7-5, 3-2 pentru australiancă.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Australian Open
Predicția americanilor despre duelul Simona Halep - Alize Cornet: "Ea va fi probabil agresorul!"
ACUM 2 ORE
Tenis
Sârbii, în extaz după ultima veste despre Novak Djokovic! Ce au descoperit jurnaliștii de la Belgrad
ACUM 2 ORE