Svitolina ș Feliciano Lopez au stat de vorbă cu Mats Wilander și Boris Becker și și-au oferit opinia privind felul în care ar trebui să evolueze tenisul după pandemia de coronavirus.
”Primim informații cam o dată la două zile, avem ședințe, de exemplu mâine avem una importantă și cu siguranță vom vorbi despre propunerea lui Roger și Rafa de a uni circuitele”, a declarat Svitolina la Tennis Legends.
”Cred că ar trebui să se facă acest lucru și este momentul potrivit pentru că în aceste momente dificile este greu de prezis ce se va întâmplat și se schimbă situația constant cu turneele, cu anulările”, consideră Svitolina.
Laver Cup
Laver Cup | Europa conduce după primul meci al zilei! Ruud l-a învins pe Opelka în două seturi
ACUM O ORĂ

Tennis Legends: Mats Wilander și Boris Becker discută cu Elina Svitolina și Feliciano Lopez

”Cred că multe vor depinde de fiecare țară în parte și este greu de prezis. Dar cred că lumea tenisului ar trebui să se unească, aceasta este opinia mea”, a afirmat Svitolina.
Lopez a adăugat: ”Cred că se întâmplă multe lucruri în acest moment. Acum așteptăm ca US Open să facă un anunț și după cum știți Roland Garros ar trebui să se joace în septembrie. Da și eu cred că este momentul ca tenisul să își unească forțele și ca toată lumea să fie împreună”.
”Cred că acesta este și obiectivul lui Andrea Gaudenzi. Când a devenit președinte (ATP) a declarat că scopul său este să unească pe toată lumea. ITF, Grand Slam-uri, jucători, turnee, WTA, ATP. Cred că acesta este obiectivul principal acum în tenis. Dar nu putem face planuri acum. Totul se schimbă de la o zi la alta. Trebuie să avem răbdare”, a continuat Lopez.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Laver Cup
Rezumatul primului meci de la Laver Cup 2021: Opelka - Ruud. Europa conduce cu 1-0
ACUM O ORĂ
Tenis
Are Serena Williams o urmașă în WTA? "Vom vedea de ce e în stare tânăra Emma Răducanu"
ACUM 3 ORE