După înfrângerea cu Halep, de la Melbourne, sportiva de 19 ani nu a părăsit Australia și a participat în această săptămână la turneul de la Adelaide. Iar parcursul ei a fost unul fantastic, nepierzând vreun set în drumul spre trofeu (exact ca la French Open 2020).
Azi, poloneza a fost față în față cu Belinda Bencic, sportivă care se află într-o formă bună și care trecuse în semifinale de Cori Gauff, după un meci dramatic, de trei seturi (cu două tie-break-uri). Swiatek a reușit însă un meci perfect și nu i-a dat vreo șansă adversarei să intre în meci.

Jocul lui Swiatek, impresionant

Transylvania Open
După 8 ani, Simona Halep părăsește Top 20 WTA. Cum arată acum clasamentul LIVE
ACUM 3 ORE
Iga a fost dominantă la toate capitolele, impresionând prin punctele direct câștigătoare (22), dar și prin numărul extrem de redus de greșeli neforțate (doar 6!). Swiatek nu i-a oferit elvețiencei vreo minge de break și a închis partida cu 6-2, 6-2, după o oră și două minute de joc.
Grație acestui succes, Swiatek, care a reușit a 7-a victorie a carierei împotriva unei opozante din TOP 20, va urca de luni pe locul 15 WTA. Vorbim de cea mai bună poziție din cariera polonezei care, înainte de Roland Garros 2020, se afla abia pe locul 54 WTA.
Transylvania Open
LIVE TEXT | Meciul Simona Halep - Gabriela Ruse se joacă ACUM în primul tur la Transylvania Open
ACUM 4 ORE
Tenis
Organizatorii de la Transylvania Open au anunțat ora de start a partidei Simona Halep-Gabriela Ruse
ACUM 19 ORE