, de la Melbourne, sportiva de 19 ani nu a părăsit Australia și a participat în această săptămână la turneul de la Adelaide. Iar parcursul ei a fost unul fantastic, nepierzând vreun set în drumul spre trofeu (exact ca la French Open 2020).
Azi, poloneza a fost față în față cu Belinda Bencic, sportivă care se află într-o formă bună și care trecuse în semifinale de Cori Gauff, după un meci dramatic, de trei seturi (cu două tie-break-uri). Swiatek a reușit însă un meci perfect și nu i-a dat vreo șansă adversarei să intre în meci.
Tenis
Simona Halep la WTA Stuttgart | Românca le dă fanilor o veste excelentă înaintea sezonului de zgură
ACUM 9 ORE

Jocul lui Swiatek, impresionant

Iga a fost dominantă la toate capitolele, impresionând prin punctele direct câștigătoare (22), dar și prin numărul extrem de redus de greșeli neforțate (doar 6!). Swiatek nu i-a oferit elvețiencei vreo minge de break și a închis partida cu 6-2, 6-2, după o oră și două minute de joc.
Grație acestui succes, Swiatek, care a reușit a 7-a victorie a carierei împotriva unei opozante din TOP 20, va urca de luni pe locul 15 WTA. Vorbim de cea mai bună poziție din cariera polonezei care, înainte de Roland Garros 2020, se afla abia pe locul 54 WTA.
Tenis
Simona Halep i-a dezvăluit uriașei Chris Evert de ce iubește atât de mult România
ACUM 11 ORE
Tenis
Simona Halep s-a răzgândit! Cât timp vrea Simo să mai joace tenis la cel mai înalt nivel
ACUM 12 ORE