Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Felix Auger-Aliassime e campion la Basel! Canadianul, la al 4-lea titlu în 2022, după finala cu Holger Rune

Irina Aldea

Actualizat 30/10/2022 la 18:15 GMT+2

Felix Auger-Aliassime e marele campion de la Basel. Canadianul a trecut în două seturi de noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune.

Felix Auger-Aliassime

Credit imagine: Getty Images

Felix Auger-Aliassime, favorit numărul 3 pe tabloul de la Basel, a cucerit marele trofeu în Elveția după ce l-a învins în ultimul act pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune. Canadianul, antrenat de Toni Nadal, s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, după o oră și 40 de minute de joc.
Acesta este al patrulea titlu al anului pentru Auger-Aliassime, care s-a mai impus la Rotterdam, Florence și Antwerp, arătând un nivel de joc extrem de ridicat. De asemenea, acesta este al treilea titlu consecutiv cucerit de sportivul de pe locul 9 ATP.
CITEȘTE ȘI:

Felix Auger-Aliassime, campion la Basel. Canadianul, victorie cu Holger Rune

Pentru Felix Auger-Aliassime, aceasta a fost a 13-a victorie consecutivă în circuitul ATP. Înainte de 2022, el avea 0-8 la finale câștigate, iar anul acesta scorul a fost îmbunătățit, 4-1. De asemenea, canadianul a cucerit al doilea titlu din categoria ATP 500 și se regăsește pe locul 6 în clasamentul ATP Race, fiind aproape calificat la Turneul Campionilor.
La Basel, Felix Auger-Aliassime a trecut de Huesler, Kecmanovic, Bublik, Alcaraz și Rune, cedând un singur set, în meciul din primul tur. În plus, datorită victoriei de la Basel, Auger-Aliassime va urca pe locul 8 în clasamentul ATP începând de mâine.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo