Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune, la prima înfrângere cu Becker în tribune. Scuza incredibilă găsită de danez pentru eșecul de la Basel

Irina Aldea

Publicat 28/10/2023 la 21:24 GMT+3

Holger Rune, aflat la primul turneu alături de noul său antrenor, Boris Becker, a fost eliminat în semifinale de către Felix Auger-Aliassime. Danezul nu a stat mult pe gânduri și a găsit imediat 'vinovații' – fizioterapeuții puși la dispoziție de ATP.

Felix Auger-Aliassime & Holger Rune

Credit imagine: Getty Images

Holger Rune, principal favorit la turneul de 500 de puncte ATP de la Basel, a fost eliminat în penultimul act de către campionul en-titre, Felix Auger-Aliassime. Ambii jucători traversau perioade foarte dificile în circuit înaintea acestei competiții, însă atât Rune, cât și Auger-Aliassime au reușit să-și ridice nivelul de joc în Elveția.
Canadianul, antrenat de Toni Nadal, s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc. În marea finală, Felix Auger-Aliassime va încerca să-și apere trofeul cucerit anul trecut în fața favoritului numărul 4, polonezul Hubert Hurkacz, care a trecut în trei seturi de Ugo Humbert.
CITEȘTE ȘI:

Holger Rune, la prima înfrângere cu Becker în tribune. Ce scuză a găsit danezul

Holger Rune nu a așteptat conferința de presă pentru a se plânge. Danezul a început semifinala cu Auger-Aliassime la un nivel destul de slab și a răbufnit într-un moment de slăbiciune totală. Nervos pentru modul în care se desfășoară partida, Rune i-a reproșat arbitrului de scaun că fizioterapeuții puși la dispoziție de ATP sunt incompetenți.
"Picioarele mele sunt atât de încordate pentru că fizioterapeuții ATP nu sunt suficient de buni pentru a-i trata pe jucători. Acesta este motivul! De ce crezi că joc ca naiba? Oamenii trebuie să știe că nu sunt buni. Există un fizioterapeut care stă 10 minute la fiecare jucător. Și da, aș putea să-mi aduc propriul fizioterapeut. Asta voi face de acum înainte. Noi jucăm la cel mai bun nivel și trebuie să avem fizioterapeuți de nivel înalt", a transmis Rune într-un schimb de replici tensionat.
Turneul Masters 1000 de la Paris, care se desfășoară în perioada 30 octombrie - 5 noiembrie, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo