Turneele de la Belgrad şi Zadar, organizate de Djokovic, s-au transformat într-un fiasco, măsurile luate de organizatori fiind invers proporţionale cu riscurile. Djokovic, Dimitrov, Coric şi Troicki au fost pozitivi la coronavirus, iar Nole e văzut de mulţi principalul vinovat, nume importante din tenisul mondial vorbind despre lipsa sa de responsabilitate.
În dorinţa de a muta atenţia dinspre numărul unu mondial, Srdjan Djokovic, tatăl lui Nole, s-a lansat într-o serie de speculaţii fără vreo acoperire. Într-un mod incredibil, acesta l-a acuzat pe Dimitrov că i-a infectat pe ceilalţi, deşi e limpede că nimeni nu poate şti cu certitudine care a fost sursa iniţială. Probabil nici nu e important, în condiţiile în care măsurile de distanţare socială nu au fost respectate deloc.
"De ce s-a întâmplat asta? Pentru că Dimitrov a venit probabil bolnav, cine ştie de unde. Nu a fost testat, ceea ce nu cred că e corect. A cauzat prejudicii imense Croaţiei, familiei noastre şi Serbiei", a spus tatăl lui Nole într-un interviu pentru RTL, citat de tennistonic.com.
Tenis
Novak Djokovic a anunțat unde va mai juca în 2021! Ce a spus despre participarea la Australian Open
ACUM 14 ORE

Tatăl lui Djokovic, un personaj aparte

Tatăl lui Djokovic este extrem de cunoscut în lumea tenisului pentru opiniile sale controversate, care de multe ori nu au legătură cu realitatea, dar care jignesc diferite persoane.
Ultima tiradă a lui Srdjan a fost îndreptată în direcţia lui Federer, unul dintre cei mai mari lorzi din sportul mondial. "Haide, omule, crește-ți copiii, mergi la schi, fă ceva, altceva!", i-a trasmis Djokovic Sr lui "FedEx", judecându-l că încă rămâne în tenis deşi se apropie de 40 de ani.
Nici Nadal nu a scăpat în trecutul recent de declaraţiile ciudate ale lui Srdjan, acesta afirmând că relaţiile dintre Nole şi Rafa sunt reci.
"Tatăl lui Novak ar trebui să vorbească mai mult cu fiul său. Mereu am avut o relaţie foarte bună cu Nole şi încă am. Am pierdut meciuri împotriva lui, dar nu au fost niciodată probleme între noi", a explicat Nadal, vizibil stânjenit că trebuie să vorbească pe marginea unui conflict care, din punctul lui de vedere, nu există.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Tenis
Rafa Nadal trimite "săgeți ascuțite" spre Novak Djokovic: "Eu nu mă comport ca un nebun pe teren!"
ACUM 15 ORE
Tenis
Nick Kyrgios, declarație tranșantă privind GOAT-ul din tenis: "El e cel mai mare! Are o aură aparte"
ACUM 17 ORE