Turneele de la Belgrad şi Zadar, organizate de Djokovic, s-au transformat într-un fiasco, măsurile luate de organizatori fiind invers proporţionale cu riscurile. Djokovic, Dimitrov, Coric şi Troicki au fost pozitivi la coronavirus, iar Nole e văzut de mulţi principalul vinovat, nume importante din tenisul mondial vorbind despre lipsa sa de responsabilitate.
În dorinţa de a muta atenţia dinspre numărul unu mondial, Srdjan Djokovic, tatăl lui Nole, s-a lansat într-o serie de speculaţii fără vreo acoperire. Într-un mod incredibil, acesta l-a acuzat pe Dimitrov că i-a infectat pe ceilalţi, deşi e limpede că nimeni nu poate şti cu certitudine care a fost sursa iniţială. Probabil nici nu e important, în condiţiile în care măsurile de distanţare socială nu au fost respectate deloc.
"De ce s-a întâmplat asta? Pentru că Dimitrov a venit probabil bolnav, cine ştie de unde. Nu a fost testat, ceea ce nu cred că e corect. A cauzat prejudicii imense Croaţiei, familiei noastre şi Serbiei", a spus tatăl lui Nole într-un interviu pentru RTL, citat de tennistonic.com.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
ACUM 9 ORE

Tatăl lui Djokovic, un personaj aparte

Tatăl lui Djokovic este extrem de cunoscut în lumea tenisului pentru opiniile sale controversate, care de multe ori nu au legătură cu realitatea, dar care jignesc diferite persoane.
Ultima tiradă a lui Srdjan a fost îndreptată în direcţia lui Federer, unul dintre cei mai mari lorzi din sportul mondial. "Haide, omule, crește-ți copiii, mergi la schi, fă ceva, altceva!", i-a trasmis Djokovic Sr lui "FedEx", judecându-l că încă rămâne în tenis deşi se apropie de 40 de ani.
Nici Nadal nu a scăpat în trecutul recent de declaraţiile ciudate ale lui Srdjan, acesta afirmând că relaţiile dintre Nole şi Rafa sunt reci.
"Tatăl lui Novak ar trebui să vorbească mai mult cu fiul său. Mereu am avut o relaţie foarte bună cu Nole şi încă am. Am pierdut meciuri împotriva lui, dar nu au fost niciodată probleme între noi", a explicat Nadal, vizibil stânjenit că trebuie să vorbească pe marginea unui conflict care, din punctul lui de vedere, nu există.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
ACUM 12 ORE
Tenis
Casper Ruud a bifat prima victorie a carierei în fața lui Nadal! Ce "l-a încurcat" pe Rafa
28/11/2022 LA 15:52