Srdjan Djokovic, tatăl lui Novak Djokovic, a acordat de curând un interviu în care a vorbit despre reușitele recente ale fiului său, dar și despre rivalitățile pe care Nole le are în circuit. În acest moment, pe Djokovic îl despart doar două titluri de Grand Slam de rivalii lui, Roger Federer și Rafael Nadal, iar Srdjan a discutat pe larg despre relațiile dintre fiul lui și elvețian.
De-a lungul timpului, între Djokovic, Federer și Nadal s-au construit relații bazate pe respect, însă Federer și Nadal au spus în repetate rânduri că în afara terenului de tenis au împreună o prietenie frumoasă pe care meciurile aprinse de la competiții nu o pot influența în vreun fel. Cu sârbul însă, cei doi nu au închegat o relație atât de strânsă, iar Srdjan a vorbit despre asta.

Ce spune Srdjan Djokovic despre relația dintre fiul lui și Roger Federer

Tenis
Novak Djokovic revine în circuit, după finala pierdută la US Open! Anunțul lui Filip Krajinovic
ACUM 4 ORE
"Nu mai bag de seamă așa cum obișnuiam să fac, dar ei trei sunt fără îndoială cei mai buni tenismeni din istorie. Fiecare dintre ei i-a provocat pe ceilalți doi și acesta este singurul mod în care-i putem privi. Nu cred că Novak este prietenul lui Roger, e foarte greu să fii prieten cu cineva pe care vrei să-l întreci, cu care te lupți pentru numărul 1 mondial, pentru titluri, pentru bani. În afară de asta, toți 3 sunt cinstiți în această privință", a spus Srdjan Djokovic pentru presa locală.
Chiar și așa, Srdjan a precizat că speră ca Roger să continue cât mai mult timp în circuit, să joace pentru mai mult timp înainte să se retragă, pentru ca fiul lui să-și îmbunătățească recordurile pe care le are în fața marelui campion din Țara Cantoanelor: "Aș vrea ca Roger să mai joace 5 sau 6 ani, pentru ca diferențele de acum să ia proporții și mai mari", a mai spus tatăl lui Novak Djokovic.
Titluri Masters:
  • 1 Novak Djokovic 36
  • 2 Rafael Nadal 35
  • 3 Roger Federer 28
Titluri Grand Slam:
  • 1 Roger Federer / Rafael Nadal 20
  • 3 Novak Djokovic 18.
Meciuri directe:
  • Roger Federer vs Novak Djokovic 23-27
  • Novak Djokovic vs Rafael Nadal 29-27
  • Roger Federer vs Rafael Nadal 16-24.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Rafa Nadal, reverență în fața lui Federer și Djokovic! Compliment "suprem" pentru sârb
IERI LA 17:32
Tenis
O legendă a turneului de la Wimbledon nu-i mai dă nicio șansă lui Roger Federer: "E aproape gata!"
14/10/2021 LA 15:28