Roger Federer și-a încheiat sezonul după eliminarea din sferturile de finală ale Wimbledon, fiind acolo învins de polonezul Hubert Hurkacz. Elvețianul se recuperează acum după o altă operație la genunchi și nu va mai evolua anul acesta la niciun turneu. Nici bunul său prieten, Rafa Nadal, nu s-a mai putu bate pe trofee după eliminarea din semifinalele Roland Garros.
Interesul cu privire la revenirea lui Roger Federer este deja în creștere, pe măsură ce sezonul 2021 se apropie de final. Din fericirie pentru suporterii lui Roger Federer, tatăl său a oferit câteva detalii promițătoare cu referire la planurile fiului său. Într-un interviu recent acordat Sky Sports, tatăl lui Federer, Robert Federer, a vorbit pe larg despre FedEx.
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
30/11/2022 LA 11:54

Robert Federer, detalii despre revenirea pe teren a fiului lui, Roger

Robert Federer a dezvăluit că super-campionul elvețian își petrece în prezent timpul alături de familia sa. Totuși, el a menționat că fiul său se antrenează zilnic și se pregătește să revină pe teren anul viitor: "Roger se simte bine, se bucură mai mult de timpul pe care-l are cu copiii și de viața de familie. Este un mare avantaj să faci asta între antrenamente. Se pregătește, se recuperează și se află din nou în formă bună. Acesta este scopul lui. Acesta este ceea ce face el acum", a spus Federer Senior în interviu.
Robert a subliniat că scopul lui Federer este să-și îmbunătățească jocul, să-și câștige din nou cea mai bună formă fizică și apoi să se întoarcă pe teren. Drept urmare, fanii speră că super-campionul în vârstă de 40 de ani să fie prezent la Australian Open 2022.
În același interviu, Robert a fost întrebat cum se simte să fie tatăl unui "zeu al tenisului". El a mărturisit că, deși fanii săi se referă la Roger ca la un "zeu", sportivul va rămâne întotdeauna un fiu pentru el: "Nu am un sentiment anume în acest sens. Roger este pentru noi Roggie. Fiul nostru, și asta va rămâne neschimbat indiferent de context sau împrejurări", a adăugat Robert Federer.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34
Tenis
Nadal a pus capăt oricăror speculații! De ce e Federer cel mai mare rival al său și nu Djokovic
24/11/2022 LA 09:27