Taylor Fritz (40 ATP) a fost eliminat încă din primul tur al turneului de la Toronto. Americanul în vârstă de 23 de ani a fost învins în primul tur de australianul James Duckworth (85 ATP), scor 7-6(2), 6-3.
În primul set, la 4-4, americanul a cerut o pauză în timpul ghemului deoarece acuza probleme cu inima. Acesta s-a ținut de mai multe ori de piept iar medicii au venit și i-au luat tensiunea. Americanul a continuat în cele din urmă meciul, dar a recunoscut că un abandon ar fi fost decizia mai bună.
"Hei, lume... Sunt ok. A fost probabil unul dintre cele mai ciudate lucruri pe care le-am trăit... Inima o luase razna fără vreun motiv. Am continuat pentru că mi s-a părut așa ciudat și am crezut că așa o să dispară problema. Urăsc să renunț, chiar dacă ar fi fost lucrul mai inteligent de făcut", a spus Taylor Fritz după meci, într-o postare de pe contul său de Twitter.
Tenis
Punct uriaș reușit de Irina Begu la Roland Garros, cu Jeanjean! Franțuzoaica, îngenuncheată
ACUM 18 MINUTE

Fritz, zeci de mesaje de amenințare după partidă din primul tur de la Toronto

În urma acestei partidei, Taylor Fritz a primit mai multe mesaje de amenințare. Decizia lui Fritz de a continua meciul i-a nemulțumit pe pariorii care au mizat pe el în meciul cu James Duckworth. Astfel, în cazul unui abandon, cei care au pariat pe victoria lui Fritz ar fi primit cota 1.00.
După partidă, Fritz a avut un mesaj și pentru cei care i-au trimis mesaje de amenințare:
"Și către toți pariorii care îmi trimit amenințări cu moartea pentru că nu am abandonat, chiar nu mă interesează dependențele voastre de jocuri de noroc în timp ce joc un meci de tenis", a mai spus Taylor Fritz.
https://i.eurosport.com/2021/08/10/3199339.jpg
Tenis
Begu, replică genială pentru Jeanjean la fileu! Cum a redus la tăcere publicul de la Roland Garros
ACUM 27 MINUTE
Tenis
Irina Begu, set magnific la Roland Garros, cu Jeanjean: e la un set distanță de cel mai bun rezultat
ACUM 33 MINUTE