Al patrulea jucător al lumii, Stefanis Tsitsipas, este de părere că tenisul trebuie să le ofere tenismenilor posibilitatea de a primi sfaturi în timpul meciurilor de la antrenorii lor și să nu mai fie sancționați pentru asta. În acest moment, în tenis, antrenorii nu le pot oferi tenismenilor indicații din tribune, aceștia din urmă riscând sancționarea în timpul partidelor, dar și amenzi după meciuri.
"Este de asemenea foarte adevărat că majoritatea antrenorilor din tenis le oferă elevilor lor sfaturi în timpul meciurilor, indiferent de ce spune regulamentul", a scris Tsitsipas pe contul personal de Twitter. Grecul a primit numeroase sancțiuni și amenzi pentru încălcarea acestei reguli. Patrick Mouratoglou, antrenorul lui Tsitsipas, dar și al Serenei Williams și Coco Gauff, a încălcat această regulă în repetate rânduri.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
ACUM 17 ORE

Nick Kyrgios nu e de acord cu Stefanos Tsitsipas

Australianul Nick Kyrgios a criticat ideea lui Stefanos Tsitsipas: "De obicei nu-mi pasă ce zice, dar ultima lui declarație este de-a dreptul groaznică", a scris Kyrgios în comentarii la o postare a Tennis TV. "Nu-ți face griji, o să-ți găsesc eu un antrenor", a replicat Tsitsipas, care a crezut că a încheiat duelul de la distanță cu australianul.
"Te bat și fără antrenor, prietene. Frumusețea tenisului este tocmai aceasta, că ești singur pe teren. Poate că unii nu vor să antreneze un antrenor, unii nu și-l permite, dar toți suntem egali pe teren. De aceea e tenisul un sport grozav", a mai spus Kyrgios la postarea cu pricina. Kyrgios și Tsitsipas s-au întâlnit de două ori până acum. Australianul a câștigat de fiecare dată (Washington 2019, ATP Cup 2020).
Tenis
Tsitsipas, declarație controversată despre Medvedev! Cum a catalogat jocul campionului de la US Open
ACUM 18 ORE
Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
18/09/2021 LA 08:00