Întoarsă în sfârşit din Africa, unde a fost blocată o perioadă din cauza că cele mai multe zboruri au fost anulate, Caro a avut neplăcuta surpriză să constate că oamenii se tranformă total în perioade de criză. Deşi are reşedinţă şi la Monte Carlo, ea a ales să stea în carantină în Odense. Odată perioada de 14 zile scursă, Wozniacki a ieşit să se aprovizioneze cu alimente, dar unul dintre produsele cumpărate i-a fost furat, în drum spre casa de marcat, în timp ce contempla la alte posibile achiziţii.
"Am fost la un magazin pentru a ne aproviziona cu alimente. Într-un final am făsit şi un puzzle care încă mai era pe stoc şi cineva ni l-a furat din cărucior înainte să ajungem la casă", a scris Wozniacki pe twitter.
Tenis
Dominația Igăi Swiatek, valabilă doar un sezon? Fostul antrenor al Emmei Răducanu s-a convins
ACUM 17 MINUTE

Wozniacki s-a retras din tenis

Chinuită de o boală autoimună, sportiva din Danemarca a fost departe de forma obișnuită în ultimul an și jumătate. În ciuda durerilor, Caro a strâns din dinți și a încercat să revină în top, fără succes, însă. Astfel, la finalul anului trecut a anunţat că Australian Open 2020 va fi ultimul turneu la care va participa.
Wozniacki a decis ca, la 29 de ani, e cazul să spună "stop", punctând totuși că decizia sa nu a fost legată de starea de sănătate precară.
Caroline Wozniacki a cucerit un turneu de Grand Slam în carieră: chiar în fața Simonei Halep, daneza s-a impus dramatic în 2018, în finala de la Australian Open, scor 7-6(2), 3-6, 6-4. Wozniacki a mai jucat două finale de Mare Șlem (US Open 2009 și 2014), trecându-și în palmares și un Turneu al Campioanelor (2017).
Wozniacki a petrecut 71 de săptămâni în fotoliul de lider mondial, fiind a noua cea mai longevivă sportivă din istorie din acest punct de vedere. Pentru prima oară, Caro a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pe 20 octombrie 2010.
34 de milioane de dolari a câștigat Wozniacki din tenis, fiind pe locul 4 în istorie din acest punct de vedere.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM O ORĂ
Tenis
Nicholas David Ionel, la cea mai bună clasare în ATP. Cum arată ierarhiile la masculin și feminin
ACUM 2 ORE