Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea e în semifinale la Istanbul! E la 2 victorii distanță de apărarea titlului în Turcia

Irina Aldea

Actualizat 22/04/2022 la 19:11 GMT+3

Sorana Cîrstea s-a calificat azi în semifinale la turneul de 250 de puncte WTA de la Instabul, turneu pe care l-a cucerit anul trecut după o finală cu Elise Mertens.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea, a doua favorită de pe tabloul principal, s-a calificat în semifinale la turneul de 250 de puncte WTA de la Istanbul. Sportiva noastră a trecut de austriaca Julia Grabher (25 de ani, 194 WTA) cu scorul de 7-5, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 19 minute de joc.
Sorana a început greoi meciul din sferturi, adversara având 2-0 și 4-2 în setul inaugural, însă sportiva noastră a reușit să revină și să dicteze ritmul partidei. În continuare, Sorana Cîrstea se va duela pentru un loc în marea finală cu învingătoarea meciului dintre Kudermetova, favorita numărul 3 de pe tabloul principal, și Bondar.
CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea e în semifinale la Istanbul, la 2 victorii distanță de păstrarea titlului în Turcia

Sorana Cîrstea a trecut până acum la Istanbul de Rakhimova, Rus și Grabher, cedând un singur ser în meciul din optimile de finală. Sorana Cîrstea e campioană en-titre la Istanbul și pare că se simte excelent pe zgura din Turcia, acolo unde a cucerit titlul anul trecut în urma finalei pe care a disputat-o cu Elise Mertens, o jucătoare cu rezultate foarte bune în trecut pe toate suprafețele.
În cealaltă semifinală, care a fost deja stabilită, se vor întâlni Yulia Putintseva, ocupanta locului 51 WTA, și Anastasia Potapova, clasată pe locul 122 WTA. Înainte de Sorana Cîrstea, turneul de la Istanbul a fost câștigat de Patricia Țig, aceasta fiind cea de-a treia ediție a turneului din Turcia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo