Sorana Cîrstea continuă în turneul de la Istanbul. Românca s-a impus în fața olandezei Arantxa Rus, scor 3-6, 6-1, 7-5, la capătul unei partide care a durat 2 ore și 32 de minute. Campioană anul trecut la Istanbul, Cîrstea a reușit să întoarcă scorul, după ce a fost condusă cu 1-0 la seturi, reușind chiar să salveze și două mingi de meci în setul decisiv.
Sorana Cîrstea nu a început foarte bine partida de la Istanbul, pierzând primul set cu scorul de 6-3. Rus a realizat break-ul la 3-2, după care nu a mai pierdut pe propriul serviciu și și-a adjudecat primul act.
Citește și:
Roland Garros
LIVE BLOG | Tragerea la sorți de la Roland Garros, de la ora 20. Simona Halep își află adversarele
ACUM O ORĂ

Sorana Cîrstea, în sferturi la Istanbul

Setul al doilea a început cu un nou serviciu pierdut de Sorana Cîrstea, dar jucătoarea din România s-a montat excepțional și a reușit să câștige următoarele 6 game-uri, câștigând implicit și setul, cu 6-1.
Setul decisiv a fost și cel mai echilibrat al partidei. La 2-2, Cîrstea fost prima jucătoare care a reușit să facă break. Cu toate acestea, din acel moment al partidei, propriul serviciul nu a mai reprezentat un real avantaj, deoarece următoarele patru game-uri au fost break-uri.
La 5-4 pentru Rus, Sorana a salvat două mingi de meci și a reușit să întoarcă scorul în favoarea sa, câștigând setul decisiv cu 7-5.
În turul următor, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Julia Grabher (194 WTA). Austriaca a produs o surpriză astăzi, după ce a învins-o pe Jil Belen Teichmann (37 WTA), scor 6-4, 6-4. Până acum, Cîrstea și Grabher s-au întâlnit o singură dată, la Linz, atunci când austriaca a abandonat după 38 de minute partida.
Internationaux de Strasbourg
Sorana Cîrstea, eliminată la Strasbourg de locul 348 WTA! Gabriela Ruse, învinsă și ea în primul tur
17/05/2022 LA 11:23
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
16/05/2022 LA 09:51