Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Istanbul

Alex Masgras

Publicat 20/04/2022 la 22:01 GMT+3

Sorana Cîrstea a obținut calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Istanbul, după ce a învins-o în trei seturi pe Arantxa Rus, scor 3-6, 6-1, 7-5.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea continuă în turneul de la Istanbul. Românca s-a impus în fața olandezei Arantxa Rus, scor 3-6, 6-1, 7-5, la capătul unei partide care a durat 2 ore și 32 de minute. Campioană anul trecut la Istanbul, Cîrstea a reușit să întoarcă scorul, după ce a fost condusă cu 1-0 la seturi, reușind chiar să salveze și două mingi de meci în setul decisiv.
Sorana Cîrstea nu a început foarte bine partida de la Istanbul, pierzând primul set cu scorul de 6-3. Rus a realizat break-ul la 3-2, după care nu a mai pierdut pe propriul serviciu și și-a adjudecat primul act.
Citește și:

Sorana Cîrstea, în sferturi la Istanbul

Setul al doilea a început cu un nou serviciu pierdut de Sorana Cîrstea, dar jucătoarea din România s-a montat excepțional și a reușit să câștige următoarele 6 game-uri, câștigând implicit și setul, cu 6-1.
Setul decisiv a fost și cel mai echilibrat al partidei. La 2-2, Cîrstea fost prima jucătoare care a reușit să facă break. Cu toate acestea, din acel moment al partidei, propriul serviciul nu a mai reprezentat un real avantaj, deoarece următoarele patru game-uri au fost break-uri.
La 5-4 pentru Rus, Sorana a salvat două mingi de meci și a reușit să întoarcă scorul în favoarea sa, câștigând setul decisiv cu 7-5.
În turul următor, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Julia Grabher (194 WTA). Austriaca a produs o surpriză astăzi, după ce a învins-o pe Jil Belen Teichmann (37 WTA), scor 6-4, 6-4. Până acum, Cîrstea și Grabher s-au întâlnit o singură dată, la Linz, atunci când austriaca a abandonat după 38 de minute partida.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo