Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Balkan Derby": Novak Djokovic – Marin Cilic, marea finală de la Tel Aviv, în direct pe Eurosport

Irina Aldea

Publicat 02/10/2022 la 09:55 GMT+3

Novak Djokovic și Marin Cilic se vor lupta azi pentru marele trofeu la turneul de 250 de puncte ATP de la Tel Aviv, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player, de la ora 18.30, ora României.

Novak Djokovic & Marin Cilic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a stabilit o confruntare cu vechiul său rival, Marin Cilic în finala turneului Tel Aviv Open, în ceea ce sârbii descriu ca fiind "Balkan Derby". Fostul număr 1 mondial a revenit în competiții după cele 3 meciuri disputate la Laver Cup săptămâna trecută, după ce a lipsit de la US Open din cauza refuzului său de a se vaccina împotriva COVID-19.
Turneul organiza în Israel face parte din categoria ATP 250, dar Djokovic și-a atins deja obiectivul, acela de a juca meciuri, și încă nu a cedat niciun set, eliminându-l pe rusul Roman Safiullin cu 6-1, 7-6 (7-3) în semifinale. Înainte de Safiullin, Djokovic a trecut de Pospisil și Andujar, arătând un tenis de bună calitate, dar cu câteva momente în care "rugina" a ieșit la suprafață.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic – Marin Cilic, marea finală de la Tel Aviv, în direct pe Eurosport

Djokovic va încerca acum să își adauge încă un titlu în palmares la cele deja cucerite în acest sezon, la Roma și la Wimbledon, când va disputa cea de-a 127-a finală la nivel de circuit. Cilic, al doilea favorit, s-a calificat în finală cu o victorie cu scorul de 7-5, 6-3 în fața lui Constant Lestienne, numărul 68 mondial, și este în continuare în căutarea primului său titlu din 2022.
Djokovic îl conduce pe croat cu 18-2 la confruntările directe: "Este întotdeauna o provocare fantastică să joci împotriva lui Novak. Indiferent de turneu, el este întotdeauna un competitor incredibil și dă mereu tot ce are mai bun. Am jucat pentru prima dată în 2008 și ne cunoaștem de când aveam 14 ani, așa că va fi un alt meci grozav și va fi minunat pentru amândoi să ne îmbunătățim forma de joc pentru restul sezonului", a declarat Marin Cilic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo