Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eroarea comică a lui Novak Djokovic a provocat hohote de râs la Tel Aviv: "Iertați-l, n-a jucat de mult!"

Irina Aldea

Actualizat 01/10/2022 la 10:18 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Tel Aviv după ce a trecut de Vasek Pospisil. Sârbul a provocat hohote de râs în tribune, după un moment comic de confuzie.

Novak Djokovic e în semifinale la Tel Aviv! Sârbul, victorie în 2 seturi cu Vasek Pospisil

Nici măcar un fost număr unu și câștigător a 20 de titluri de Grand Slam nu este scutit de subconștientul care îi joacă feste. Sârbul Novak Djokovic a fost protagonistul unui moment comic la turneul ATP 250 de la Tel Aviv, unde este deja în semifinale după ce l-a învins pe canadianul Vasek Pospisil. Nole a obținut break-ul în setul 2 și a mers imediat pe bancă pentru a se odihni, fără a realiza că trebuia să servească pentru a încheia meciul.
Nu a fost deloc un meci ușor pentru sârb, care a revenit în circuitul ATP după o pauză de două luni și după ce săptămâna trecută a jucat la Laver Cup cu o problemă la încheietura mâinii drepte. Djokovic a fost nevoit să muncească serios pentru a ajunge în semifinale la Tel Aviv, asta pentru că bunul său prieten, Vasek Pospisil, a avut o zi de grație atât la serviciu, cât și cu lovitura de dreapta.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic a comis la Tel Aviv o eroare comică

Poate că suprasolicitarea în fața unui adversar care nu a câștigat niciodată un set în fața lui, l-a făcut pe Novak Djokovic să piardă din vedere cum decurge scorul după ultimul break al meciului, moment în care s-a distanțat la 5-3 în setul secund, fiind în poziția de a servi pentru calificarea în penultimul act de la Tel Aviv.
Gândindu-se că este timpul pentru o pauză, marele campion sârb a mers să se odihnească pe bancă, încurajându-l chiar pe Vasek să facă la fel. Când și-a dat seama de greșeală, a fost nevoit să se grăbească să servească, stârnind râsetele fanilor care se bucurau de spectacolul din sferturile de finală. Rezultatul meciului a fost mulțumitor pentru Novak Djokovic, în ciuda confuziei, el reușind să închidă cu serviciul meciul pentru a merge în semifinale, acolo unde urmează să se înfrunte cu Safiullin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo