După un meci care a început ieri, fiind întrerupt din cauza întunericului la 6-4, 1-1 pentru Vekic (101 WTA), Irina Begu (56 WTA) a reușit în cele din urmă să se impună, scor 4-6, 6-2, 7-6(4), într-o partidă care a durat 2 ore și 49 de minute.
Revenită astăzi pe teren, Irina Begu a reușit un break încă de la primul game de la reluare. Jucătoarea din România a făcut un set doi foarte bun, unde a reușit trei break-uri și s-a impus cu 6-2.
Setul decisiv a început la fel de bine pentru Begu, care a obținut break-ul încă din game-ul de debut al setului. Într-un set decisiv care a semănat cu prima manșă a partidei, unde au fost cinci break-uri, Irina Begu a avut șansa de a servi pentru partidă la 5-4. Din nefericire pentru Irina, nici la 5-4, nici la 6-5, nu a putut închide partida.
San Diego Open
Iga Swiatek a comis-o din nou, după ce a fost criticată de McEnroe! Gestul nesportiv al liderului WT
17/10/2022 LA 10:11

Irina Begu a ajuns la 4 victorii în fața lui Vekic

Ajunse în tiebreak, Begu și Vekic au continuat să greșească pe propriul serviciu, multe dintre puncte fiind realizate pe serviciul adversarei. Un moment important a avut loc la scorul de 4-4, atunci când Begu a contestat o minge în out neobservată de arbitrul de scaun.
Fără a avea la dispoziție vreun challenge, Irina a acceptat cu greu decizia arbitrului dar a rămas concentrată. Din acest moment, Irina a câștigat următoarele trei puncte și a câștigat tiebreak-ul la 4, ajungând la patru victorii în fața lui Vekic, fără să piardă vreo întâlnire.
Astfel, Irina Begu a obținut calificarea în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Tenerife. Acolo, românca o va întâlni pentru prima oară în cariera sa pe Ann Li (60 WTA). Pentru această performanță, Irina Begu va primi 110 puncte WTA.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Parma Ladies Open
Ana Bogdan a câștigat duelul 100% românesc cu Irina Begu și s-a calificat în semifinale la Parma
29/09/2022 LA 17:15
Parma Ladies Open
Irina Begu - Ana Bogdan, duel 100% românesc pentru un loc în semifinale la Parma
28/09/2022 LA 19:52