Americancele Sofia Kenin, învingătoare la Australian Open 2020,şi Sloane Stephens, câştigătoarea US Open în 2017, vor participa la World Team Tennis, competiţie pe echipe care va debuta pe 12 iulie la Greenbrier Resort, la White Sulphur Springs (Virginia-Occidentală). Această competiție se va desfășura în prezența spectatorilor.
În timp ce circuitul profesionist de tenis şi-a suspendat sezonul până la începutul lunii august, din cauza pandemiei de coronavirus, World Team Tennis este prima competiţie de tenis profesionist care reia jocul după peste două luni de pauză. Autoritățile locale și-au dat acordul pentru prezența a 500 de spectatori în tribune pentru a asista la meciuri.
"Suntem extrem de fericiță să putem disputa această a 45-a ediţie a Team World Tennis şi să prezentăm tenisul profesionist spectatorilor noştri nerăbdători să vadă sport. Jucătorii vor să dispute WTT şi vor să o facă într-un climat sigur, ceea ce este prioritatea noastră zero. Virginia-Occidentală se numără printre statele cu cele mai puţine cazuri de Covid-19 din SUA", a declarat directorul general al competiţiei, Carlos Silva.
Roland-Garros
Sebastian Korda - Carlos Alcaraz - Roland-Garros
ACUM 4 ORE

Măsuri stricte la turneul cu 500 de spectatori în tribune

World Team Tennis, ale cărei protocoale de securitate vor cuprinde teste pentru Covid-19 şi port de echipamente de protecţie, precum măşti faciale, prevede cel puţin trei meciuri pe zi în arena sa exterioară, care poate găzdui până la 2.500 de persoane. Organizatorii prevăd disputarea a 63 de meciuri între 12 şi 30 iulie, urmând ca semifinalele să aibă pe loc pe 1 august, iar finala a doua zi.
Vor participa americanca Sofia Kenin, Nr. 4 mondial, sub culorile lui Philadelphia Freedoms, în timp ce Sloane Stephens, Nr.37 mondial şi finalistă la Roland Garros în 2018, va juca pentru Chicago Smash. La acest turneu va fi prezentă și Kim Clijsters, câștigătoare a 4 titluri majore. La masculin, bulgarul Grigor Dimitrov (Nr.19 mondial) va face parte din echipa Orange County Breakers, iar starurile de dublu Bob şi Mike Bryan vor evolua pentru Vegas Rollers.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824606.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Cameron Norrie - Karen Khachanov - Roland-Garros
ACUM 4 ORE
Roland-Garros
Alexander Zverev - Brandon Nakashima - Roland-Garros
ACUM 6 ORE