După Adria Tour, unde Djokovic, Coric, Dimitrov și Troicki au fost testați pozitiv la COVID-19, lumea tenisului e zguduită de un nou caz. Mulți specialiști își pun deja problema dacă sezonul poate continua, în contextul în care, independent de restricții, jucătorii interacționează cu terți, iar lucrurile se pot agrava.

Tiafoe s-a simțit rău în timpul partidei cu Sam Queerey

La DraftKings All-American Team Cup, turneu început ieri și desfășurat în Atlanta, au fost în tribune 450-500 spectatori. Partida vedetă a reuniunii de ieri a fost cea dintre Tiafoe și Querrey, câștigată de sportivul de culoare.
Tenis
Federer, Nadal și Djokovic, puși la zid: "Le lipsește autenticitatea! Fanii vor emoție!"
ACUM 9 ORE
"Nu m-am simțit foarte bine în ultimele două zile", a explicat Tiafoe după partidă, în contextul în care nu reușise un joc strălucit.
Imediat, sportivul american a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a venit în urmă cu puține minute: pozitiv.
"Din nefericire, am fost testat pozitiv la COVID-19 și trebuie să mă retrag de la All-American Team Cup, turneu ce se desfășoară în Atlanta în acest weekend. În ultimele două luni, m-am antrenat în Florida și am fost mereu testat negativ, inclusiv în urmă cu o săptămână", a scris Tiafoe pe contul său de twitter.
Tiafoe va efectua un nou test la începutul săptămânii viitoare, dar deja a intrat în carantină, așa cum l-au sfătuit medicii din Atlanta.
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843118.jpg
Tenis
Simona Halep, prima confirmare pentru 2022! Unde va participa în premieră + anunțul organizatorilor
ACUM 12 ORE
Australian Open
Novak Djokovic va juca, aproape sigur, la Australian Open! Numele sârbului, pe lista participanților
ACUM 20 ORE