România va ieși din starea de urgență de vineri, 15 mai. Din perspectiva evenimentelor sportive, Iohannis a anunțat încă de ieri că acestea nu vor începe în următoarea perioadă, însă profesioniștii vor putea relua antrenamentele. Totuși, tenisul va putea fi reluat, însă doar respectând anumite restricții clare, pe care Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, le-a descris miercuri.
Proba de simplu a tenisului va avea câteva chestiuni clare. Pe un teren de tenis e permis accesul a cel mult trei participanți. Nu e permis accesul copiilor de mingi, nici schimbarea terenului. Jucătorii vor trebui să-și marcheze propriile mingi și să le folosească doar pe acesteea la serviciu. Toate echipamentele sportive trebuiesc dezinfectate, echipamentul trebuie pus în pungi speciale - Ionuț Stroe
Amintim faptul că tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. În cel mai optimist scenariu, competițiile din sportul alb vor fi reluate în luna august.
Chicago Fall Tennis Classic
Gabriela Ruse, victorie uriașă în primul tur la Chicago! Românca a trecut în 2 seturi de Giorgi
ACUM 7 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/12/2817872.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cum a comentat Cristian Tudor Popescu decizia Simonei Halep de a lucra cu Adrian Marcu
ACUM 10 ORE
Tenis
Emma Răducanu, ca Federer! Cum și-a surprins fanii campioana de la US Open: "Sper să înțelegeți"
ACUM 11 ORE