Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, în turul 2 la Cleveland! Ar putea întâlni o campioană de Grand Slam în continuare

Nicu Savin

Publicat 22/08/2022 la 00:17 GMT+3

Irina Begu a început cu dreptul turneul WTA 250 de la Cleveland (SUA). Sportiva noastră a trecut fără mari emoții de reprezentanta gazdelor, Peyton Stearns, scor 6-4, 6-3.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu a început ultimul excelent ultimul turneu de pregătire înainte de US Open. După ce a pierdut în primul tur la Cincinnati, 1-2 la seturi cu Tatiana Martincova, sportiva noastră s-a calificat în runda a 2-a la Cleveland. La turneul din SUA, românca a întâlnit-o în primul tur pe reprezentanta gazdelor Peyton Stearns (356 WTA), beneficiară a unui wild card.
Irina și-a respectat statutul de favorită și a câștigat în minim de seturi, scro 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 25 de minute.
Citește și:

Irina Begu ar putea-o întâlni pe Sofia Kenin în turul doi la Cleveland

În runda următoare, Begu ar putea avea un meci de gală, contra Sofiei Kenin. Campioana de la Australian Open 2021 încă nu-și cunoaște adversara din prima rundă, urmând a întâlni o sportivă venită din calificări, pe care o va afla după ce meciurile din acea fază se vor termina.
Kenin a revenit de curând pe teren după o pauză îndelungată și încearcă să revină în elita tenisului feminin. Ajunsă pe locul 412 în ierarhia WTA, americanca nu și-a găsit forma la turneele de la Washington, Toronto și Cincinnati, pierzând la fiecare dintre ele în primul tur.
La turneul de la Cleveland participă și Sorana Cîrstea, care va juca luni în primul tur contra belgiencei Elise Mertens, o jucătoare pe care a întâlnit-o de 3 ori în carieră și a învins-o de fiecare dată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo