Câștigător a două titluri de Grand Slam (US Open – 2000 și Australian Open – 2005) și lider mondial în clasamentul ATP pentru 9 săptămâni, Marat Safin și-a exprimat opinia cu privire la pandemia de coronavirus, într-o sesiune live pe Instagram cu sports.ru. Fostul campion rus în vârstă de 40 de ani, actualmente politician, spune că oamenilor li se vor implanta microcipuri pe viitor și că la nivel global nu se știe totul despre acest virus.
În 2015, Bill Gates a zis că vom avea o pandemie, că următorul inamic e un virus, nu un război nuclear. La forumul din Davos au simulat cum vor fi lucrurile. Nu cred că Bill Gates are aşa o putere de a prevedea, el ştia deja totul. Oamenii vor fi vaccinaţi, vor avea microcipuri, trebuie să fie pregătiţi. Totul e scris pe internet. Asta se va întâmpla, cred eu. Vom merge pe stradă cu microcipuri implantate. Cred că sunt oameni mai puternici decât liderii mondiali. Adevăraţii stăpâni ai banilor, ai lumii, iar ei pot face asta foarte uşor. O guvernare din umbră sau puteţi să-i spuneţi cum vreţi. Noi nici nu ştim că există. Familiile Rothschild şi Rockefeller sunt cunoscute, dar altcineva e în spatele lor.

Legendarul tenismen a intrat în pilitică

Tenis
Djokovic nu e sigur că va reveni în tenis dacă vaccinarea devine obligatorie: "Refuz să fiu forțat"
20/04/2020 LA 09:02
Marat Safin și-a pus amprenta în tenisul mondial masculin și deține recorduri greu de egalat. Actualmente, Safin este politician, membru al Dumei de Stat din 2011 ca reprezentant al partidului Rusia Unită.
  • Safin a renunțat la tenis pe 11 noiembrie 2009
  • Safin e cel mai înalt jucător care a atins vreodată locul 1 mondial, având 1,93 de metri
  • Safin e fratele Dinarei Safin, fostă ocupantă a locului 1 WTA. Sunt singurii fraţi din istoria tenisului care au fost lideri mondiali.
  • Safin a cucerit două trofee de Grand Slam, US Open 2000 şi Australian Open 2005.
  • În 2016, Safin a devenit singurul jucător de tenis rus din istorie introdus în „Hall of Fame“ al acestui sport.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
#YouSayWePlay Confruntarea epică dintre Andre Agassi și Marat Safin de la Roland Garros 1998
29/05/2020 LA 11:11
Tenis
"Atât de sărac eram!" Safin a mărturisit că a mâncat un singur lucru în prima experienţă la Paris
26/05/2020 LA 14:49