La 5 ani de la debutul său în Cupa Mondială, chiar pe pârtia de la Saalbach, Dressen a reuşit o performanţă impresionantă.
Sportivul german a reuşit să coboare într-un minut, 32 de secunde şi 96 de sutimi, fiind cu 7 sutimi de secundă mai rapid decât elveţianul Beat Feuz şi cu 9 sutimi decât Mauro Caviezel.
Pentru Dressen este al treilea succes al sezonului şi al cincilea din Cupa Mondială. Sportivul de 26 de ani câştigase pe 1 februarie şi coborârea de la Garmisch-Partenkirchen, astfel că astăzi a devenit primul german din istorie cu victorii la rând în Cupa Mondială, în proba de coborâre.
Australian Open
Naomi Osaka nu este dezamăgită după eliminarea de la Australian Open: "Nu sunt Dumnezeu"
ACUM 10 MINUTE
Graţie victoriei de azi, Dressen a urcat pe locul 4 în clasamentul probei, globul mic de cristal urmând să fie câştigat aproape sigur de Beat Feuz. La general, lucrurile au rămas neschimbate, Henrik Kristoffersen (Norvegia), Aleksander Aamodt Kilde şi Alexis Pinturault (Franţa) luptându-se pentru globul mare de cristal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Saalbach-Hinterglemm: Coborârea lui Dressen

Australian Open
Mannarino - Karatsev - Australian Open
ACUM 20 MINUTE
Australian Open
Apare Maria Sharapova în stafful lui Jannick Sinner?
ACUM 21 MINUTE