La 5 ani de la debutul său în Cupa Mondială, chiar pe pârtia de la Saalbach, Dressen a reuşit o performanţă impresionantă.
Sportivul german a reuşit să coboare într-un minut, 32 de secunde şi 96 de sutimi, fiind cu 7 sutimi de secundă mai rapid decât elveţianul Beat Feuz şi cu 9 sutimi decât Mauro Caviezel.
Pentru Dressen este al treilea succes al sezonului şi al cincilea din Cupa Mondială. Sportivul de 26 de ani câştigase pe 1 februarie şi coborârea de la Garmisch-Partenkirchen, astfel că astăzi a devenit primul german din istorie cu victorii la rând în Cupa Mondială, în proba de coborâre.
Laver Cup
Laver Cup 2021 debutează vineri pe Eurosport! Cine joacă în prima zi de concurs la Chicago
ACUM 13 ORE
Graţie victoriei de azi, Dressen a urcat pe locul 4 în clasamentul probei, globul mic de cristal urmând să fie câştigat aproape sigur de Beat Feuz. La general, lucrurile au rămas neschimbate, Henrik Kristoffersen (Norvegia), Aleksander Aamodt Kilde şi Alexis Pinturault (Franţa) luptându-se pentru globul mare de cristal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Saalbach-Hinterglemm: Coborârea lui Dressen

US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 14 ORE
Tenis
Naomi Osaka n-a glumit cu anunțul de la US Open! Decizia de ultim moment luată de niponă
ACUM 16 ORE